League of Legends: Titeket melyik hősök akasztanak ki?
Engem van jó pár, aki ki tud akasztani, például:
Master Yi - megcélozhatatlanság, hülye ulti, túl gyors és túl sok attack speed, feels bad mikor ledarál soloba mindenkit semmi perc alatt
Yasuo - a legtöbb feeder, de akkor is idegesítő, wind wall, folyamatos pajzs, mire ekkora védelem most komolyan
Zed - hülye ulti miatt, tudom Zhonyával megmenekülhetsz, de akkor is egy idegesítő stupid champ, a játékaim 95%-ában benne van kb és már unom is, meg tényleg baromira ki tud akasztani
Annie - ő is nagyon broken, főleg mikor rádflashel a medvével és sz a r t sem tudsz csinálni, mikor one shotolva vagy, a legjobb mikor egy bokorban a kész stunnal vár téged vagy az egész csapatot:))
Teemo - mert ő Teemo, ehhez nagyon nem is fűznék hozzá semmit:)) feels bad mikor egy darab bomba a fél hp-dat leveszi, túl toxic
Katarina - igazából én tudok ellene játszani, csak a baj ott van ha a team elfeedeli, akkor már nem lehet sehogyan leállítani... másképp annyira nem cancer, de pár killt összeszed boton vagy topon akkor már na...
Fizz - vele ugyan az a helyzet, mint az előbbivel, másképp annyira nem idegesít, mert egy team fightba ulti nélkül nem fog beállni egy Fizz, csak akkor sz a r ha van ulti és pont engem céloz vele :)) akkor be sz op tam
És még pár champ ha ADC-zek (legtöbbször midezek, de szeretek adc-zni):
Caitlyn - nem igazán szeretem azokat a headshotokat:)) és a range is brutális, szerintem eléggé balanced ez a champ, valamennyire visszavehetnének belőle:))
Morgana - na igen, mikor nem tudsz farmolni mert ott a bokorban, az én supportom meg sz a r t sem csinál, egy Q val eltalál valószínű meghaltam, ha nincs flash/heal
Sona - ő tudom hogy igazából az egyik legpapírabb champ, kb 3 shot, de mikor kapok egy olyan supportot, aki mögöttem áll meg kb nem csinál semmit, pl egy Janna Lulut bepickelnek suppnak és még shieldelni sem tudnak rendesen, aztán 3 perc után már észreveszem hogy 1/3 hp-n vagyok mert a Sona nem bír leállni a q spammal meg a hülye passzívja miatt kb mid game-ig nagyobbakat sebez le rajtad, mint az enemy adc, fél hp-kat egy q aa-val, kicsit sincs overpowerolva ez champ, ismétlem tudom papír, ha van mellettem egy blitz vagy thresh akitől fél a hookok miatt nem fog spamelni, de ha nincs normál suppom akkor leeszi az összes hp-t rólam
Yasuo. Kiakaszt, hogy ha lanen szarrá is vered egy ponton túl rád csúszik és instant halál. Nevetséges az a champ.
2 erős passzív, plussz az ultiba beépített last whisper egyszerűen nevetséges. De ez persze csak, ha az enemynél van. Ha nálunk van egész meccsen szart se fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!