Xbox one lemezes játék többször felhasználható?
Nem értem ezt a rendszert. Tehát pl. Sokan írják,hogy fifa 18-al 3-4 profilon is játszanak,ugyanazzal a játékkal.
Tehát egy aktiváló kódot el lehet több profilon is használni? Mert elvileg Fifában így működik.
Illetve, a lemezes játekokat sem értem. Pl. Felrakom az xbox-omra ezzel nekem meg is van a játék és odaadhatom a haveromnak, aki szintén felrakja magánál? Nyilván nem ilyen egyszerű.
Valaki elmagyarázná, elég analfabéta vagyok ezekhez?
Értem!
És a fifás részre nem tudod a választ? Hogy hogy tudják több profilra is felrakni? Illetve, ha valaki felrakja több profilra, és az egyiket eladja, akkor a vevő is tud vele játszani?
Két mód van játékokat játszani. Lemezes vagy digitális (letöltött). A lemezes esetén azzal bizonyítod, hogy megvetted a játékot, hogy bent van a lemez. A digitálisnál azzal bizonyítod, hogy a profil amivel megvetted fent van a gépen. Tehát, ha megvan a lemez vagy az a profil amivel megvetted fent van a gépen akkor a gépen lévő ÖSSZES profil tudja használni korlátlanul.
Ha beteszed a lemezt akkor csinálhatsz 30 profilt és mindegyikkel megy. Ha fent van mondjuk a "pistike6" profilod amivel megvetted a Halo5öt akkor csinálhatsz akárhány extra profilt azzal is menni fog. Ha a lemezt tovább adod akkor nyilván már csak ott fog menni ahol beteszi az új tulaj. A digitálist nem tudod eladni, de ha a profilt letörlöd a gépről vagy másik gépen használod akkor a régin nem fog menni a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!