Nem letölteni/vásárolni xbox 360-as játékokat az Xbox store-ból, hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Xbox One-t használok és amikor store-ból 360-as játékot próbálnék megvásárolni, akkor mindig ezt az üzenetet kapom:"Sorry
You may not purchase this content. Please complete the purchase using an adult account."Az igazat megvallva nem múltam el 18, egy híján lennék annyi,így gyereknek számítók,de próbáltam felnőtt fiók segítségével a fiókomat beállítani hogy engedélyezve legyek az xbox-on beüli vásárlásokra de így sem ment.
2018. ápr. 12. 22:44
1/4 anonim válasza:
Mivel a fiók létrehozásakor megadod a születési dátumodat, így nem fogod tudni megvenni amíg el nem múlsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem,de viszont az xbox one-os játékokat engedi hogy letöltsem,csak az xbox 360-as játékokat nem.
2018. ápr. 13. 20:27
3/4 anonim válasza:
Az Xbox 360 bolt teljesen máshogy működik és sajnos az One azokra a játékokra nem a saját boltját hanem azt a régit használja. Abban a boltban rengeteg megkötés van letöltésekkel kapcsolatban, sőt az is sokat számít, hogy milyen országnak a boltját használod. Ha nem vagy elég idős a profilod szerint akkor azt sajnos azzal a profillal nem tudod megkerülni.
4/4 anonim válasza:
Sajnos most van egy ilyen újdonság, hogy a 18 éven aluliaknak szülői hozzájárulást kell kérniük, ha vásárolni akarnak. Megoldás 1: átállítod az életkorod; megoldás 2: felmész az xbox weboldalára, bejelentkezel, és ott magyar nyelven végigvisz a folyamaton, hogy mit kell tenned a szülői hozzájárulásért. Én a weboldalt javaslom, sokkal egyszerűbb. Ha továbbra sem megy, akkor ott az ügyfélszolgálat (+36-80-018-590)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!