Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megunt játékot vissza lehet...

Megunt játékot vissza lehet váltani másikra PS Stor-ban?

Figyelt kérdés
Mondjuk kijátszok egy megvásárolt játékot,akkor azt beszámítják nekem egy másik vásárlásában? Szoktak emlegetni valami kondíciókat is játékoknál, ez mit is jelent pontosan?

2018. ápr. 11. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Természetesen nem lehet visszaváltani. Kik szoktak emlegetni milyen kondíciókat?
2018. ápr. 11. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

4. válaszoló írta. Akkor, ha meguntam csak letörlöm és kész? Kidobott pénz. Mi a jó, akkor a PS Store-ban?

2018. ápr. 11. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha van is ilyen, szigorú feltételei vannak hogy ne lehessen visszaélni vele. Steamen például 2 óra játékidő fölött 2 hét után nem lehet már visszakérni a pénzed. Ami eléggé érthető, mert ezek az oldalak áruházak és nem játékkölcsönzők, hogy ingyen kijátszod majd visszaadod.

PS Store feltétele:

[link]

Akkor kérheted vissza a pénzed, ha a megvásárolt játékot NEM töltötted le vagy kezdted streamelni, és nem telt el 14 nap a vásárlás óta. Tehát nem használtad, így nem éltél a vásárolt termékkel. Ebben már messze nincs benne, hogy egyáltalán elindítottad, főleg hogy kijátszottad.

2018. ápr. 11. 19:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Hiába a nagy kedvezmény nem éri meg, mert, ha már nem kell letörölöm. Ebből a szempontból akkor jobb, ha megveszem dvd és mondjuk, visszaviszem a konzolvilághoz, mert ott legalább beleszámítják a másik játékba.
2018. ápr. 11. 19:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Na de ezt nem játszhatod el minden játékkal, mert ők sem hülyék. Ekkora exploitot kétlem hogy adnának a jogszabályok, hogy te szabadon vegyél-visszacserélj-vegyél-visszacserélj játékokat, mert mindet kijátszod 14 nap alatt és kvázi ingyen mindig újra cseréled az előzőt.
2018. ápr. 11. 19:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy adják vissza mindig a játék teljes árát. Hanem azt, hogy van nekem egy gta 5 játékom,ami kerül mondjuk 15 ezerbe, de pl. a konzolviágnál beszámítják 6 ezer forintba egy másik játéknál. Ezáltal tudom cserélgetni a játékokat
2018. ápr. 11. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Neked lehet jobb lenne egy Xbox. Ha nem tetszik valami és 2 órán belül vagy /14 napon belül/, visszafizetik az árát.

Összesen ha jól tudom 170 játékot lehet kölcsönözni havi alacsony összegért, és hamarosan bevezetik (ez még nem hivatalos) a natúr játékkölcsönzést is.

2018. ápr. 11. 20:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi a tájékoztatást.
2018. ápr. 11. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!