Csábításból jelessel játszik valaki?
Nekem Lysandre a párom, és ami a 30-31. részben történt, az számomra betette a kaput. :( Nagyon nem szerettem azt a részt. Inkább megkeresem még háromszor Totót (Kikit), csak vonják vissza azt a részt xD
Amikor kijött a 39. epizód, és elolvastam, hogy miről fog szólni... Akkor úgy döntöttem, hogy visszaugrok az időben, hogy javítsak a kapcsolataimon. Nathaniel ahhoz képest, hogy az első prédám volt, mínuszban vagyok vele xD Castiellel is ritka alacsonyan van az esélymérőm, pedig kedvelem azt a srácot és szeretném, hogy barátok legyünk. Így úgy döntöttem, hogy visszaugrok a 18-asra, így van bőven időm és lehetőségem jól felhúzni mindenkivel a mérőmet.
Akkor nem önhibádon kívül estél vissza.
Én a 17-nél járok és először Nataniellel akartam összejönni, de most, hogy Kentin visszajött a suliba nála sokkal nagyobb esélyem van, szóval lehet, ő lesz az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!