A Honfoglaló-ban léteznek-e "profilbőrbe bújtatott" botok?
Igen.
Sőt, nekem volt olyan, hogy véletlenül rányomtam a küldésre szinte ahogy bejött a kérdés.
A másik játékos még így is gyorsabb volt, mert 1,1 s alatt elolvasta a kérdést, értelmezte, majd bepötyögte a választ, ami persze tökéletes volt :D
Biztos
Kétfajta robotjátékos van a játékban:
Helyettesítő robot,
Indított robot
1. Helyettesítő robot:
Ha valamelyik játékos kilép menet közben a játékból helyét robotjátékos veszi át. A robotjátékos által elért eredmény ugyanúgy számít, mintha az emberi játékos játszana a játékban.
2. Indított robot:
Amennyiben nincs elegendő on-line játékos a játékban, egy adott várakozás után robotjátékossal indul a játék.
Ezekben az esetekben van robot a játékban,velem is előfordult már
3/3 Nem erre gondoltam, hanem hogy valós személyként adnak el botot. Elvileg a "sisakos" ellenfelek botok, de a beállítható képpel (a játék saját lehetőségei közül) rendelkezők közül is van ilyen szerintem és pofátlanul csalnak. Ma pl. az volt az egyik kérdés, hogy melyik Budapest legnagyobb irányítószáma, 1239 volt a megoldás. Nagyon első akartam lenni a beírásban és csak egy háromjegyű számot írtam be, hamarabb ütöttem le a küldést, de én küldtem el elsőnek. A másik kettő is háromjegyű számot írt be ... Erre mennyi az esély?! Az egyik gyári képpel rendelkezett, a másik rendes fotóval.
Olyan is volt, hogy hegy magasságát tippeltük. Nyolcszázvalamennyi volt a megoldás. Fogalmam se volt róla, beírtam hétszázvalamennyit tippként, én küldtem először. Egy, azaz egy számmal nagyobbat írt be az ellenfél, mint én. Kérdem megint: matematikailag mennyi az esélye annak, hogy két ember 0-999 között választja ki ugyanazt a számot (pontosabban egyel többet)???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!