Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell Mafia 2 játékba...

Hogy kell Mafia 2 játékba hogy lehet autokat beletenni, és hogy lehet utána megtalálni és használni őket, valamint a belső nézetet beállitani?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 6. 00:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan, nem játszottam az általad említett játékkal, de általában úgy szokták ezt, hogy egy eredeti járművet cserélnek le. Letöltöd a fájlokat, ezeket bemásolod a megfelelő helyre (abba a könyvtárba, ahol ezeket a fájlokat tárolja a játék) A fájl vagy mappa neve ugyanaz, mint az eredeti, de a játékban már a cserélt skin és fizika fog megjelenni. Egyes esetekben ez egy nagyméretű fájlban van tárolva, ezt ki kell bontani előtte, legtöbb esetben ezt a játék készítői által készített tömörítővel lehet, egyes játékoknál nehézkes megtalálni, de nem lehetetlen (hasonló módon mókoltam a Dead Space 2 játékra magyar nyelvet, mert az eredeti magyar nyelvi fájl telepítő nem azt csinálta, amit kell, vagyis nem oda). Gyakran telepítővel kerülnek ki ezek a modok, ez egy exe fájl, futtatod és megadod a játék elérési útvonalát, a többit elvégzi. Több autós játékot modoltam, volt amihez mi készítettünk autót barátaimmal. pl (nfs underground 2 és carbon, richard burns rally, street legal redline, cmr2, gta és hasonlók). A játékkal foglalkozó fórumokon biztosan találsz leírást. Keresgélj kicsit.
2018. ápr. 6. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!