Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Life is Strange teóriák?

Life is Strange teóriák?

Figyelt kérdés
Ismertek teóriáka a játékkal kapcsolatosan? Van sajátotok?

2018. ápr. 5. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
27%
Milyen teóriákat? Szerintem szögegyszerű volt az egész történet, nem tudom, mások hogy képesek ennyit agyalni rajta. Mikor megjelent, akkor is túlértékelt játéknak tartottam, azóta meg egyre inkább.
2018. ápr. 5. 15:58
 2/2 anonim válasza:
Ugyan teóriám nincs, viszont én is szívesen látnék...mivel sem arra nem kapunk választ, hogy Rachel hogyan került Frankhez közel, és arra sem, hogy Nathanhoz. Nathannel nyilvánvalóan nem voltak olyan rosszban(a közös kép miatt mondom), Franknél meg arra gondolok, hogy végig nagyon segítőkész és normális volt "velünk" a Before the stormban, és gondolom Rachel anyukája miatt is az események után is találkoztak és úgy alakulhatott ki több idő után, de akkor is érdekel hogyan. Nagyon szívesen játszanék egy olyan 3. évaddal (tudom, hogy nem lesz!! vagyis ha lesz nem erről fog szólni, nem kell hurrogni:D), amiben Rachel-t vihetnénk tovább egy kicsit. Hogyan került közelebb hozzájuk, hogyan alakult az élete, miután kiderült, hogy mit tett az apja, vagy hogy anyukájával tartja a kapcsolatot, meg úgy maga a Rachel-Chloe (AmberPrice)szál. Szóval sajnálom, hogy nem lesz ilyen, mert borzasztóan érdekelne, hogy mi történt vele, milyen körülmények között került oda, hogyan alakultak így a dolgok, meg az ő gondolatai mindenről, egészen onnantól, hogy kikerül a kórházból, vagy rá pár hétre, sőt onnantól is nagyon érdekelne, ahonnan Chloeval vagyunk, tehát a megismerkedésük, meg az egész. Szóval igen...engem is érdekelne teória :D
2018. jún. 3. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!