Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol. Udír ellen mit lehet...

Lol. Udír ellen mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Most az előbbi meccsemen volt ellenem egy udyr. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni ellene. Belemászott a pofámba utána kb lefejelte a billentyűzetet oszt szinte instant meghaltam.

Level3-on a jg-vel alig bírtuk megölni pedig csak 1 killje volt. De nem ez az első eset. Egyszerűen nem bírok mitkezdeni ellene, még farmolni se, mivel minden rohadt udír player tudja mi az a lane freeze hiába rohadt silver meg low elo. Valami tanács kéne. Olyan tanács kéne amivel általánosan szinte bármely topossal véghezvihető, a bannon kívül.

2018. ápr. 4. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Baromi egyszerű, viszel egy Jax-et és ahogy rád rongyol eltolod az E-t, ugyanis az R-en kívül Udyr minden skillje basic attackra megy, ha nem tud megütni nem sok értelme van.
2018. ápr. 4. 21:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó. És ha nincs lehetőségem counter pickre, mert mondjuk first pick vagyok vagy jax bannolva van? Ami elég gyakori itt silverbe.
2018. ápr. 4. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Gnar, bármelyik tankosabb távolsági megteszi ellene, vagy attack speedre és/vagy stunra építő karakter (Pantheon, trundle, stb).
2018. ápr. 5. 07:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem hagyod, hogy belemászon a pofádba, mindig tartod a távolságot, minionok mögé bújsz, ha dpsre épít akkor tankosabb itemet veszel, Sorcerer's Shoes, esetleg Quicksilver Sash a stunja ellen, torony alatt farmolsz (így, ha be is támad a torony is sebzi). Látatlanban ennyit tudok ajánlani. Nem láttam a meccset, így lehet macro vagy micro hiba is, ami miatt Udyrt előnyhez juttatod.
2018. ápr. 5. 11:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Legalább írd le mivel voltál! Feltételezem udy nem jungler volt, hanem top. Ismerni kell a matchupot. Udy két fajta létezik, tiger max és phoenix max. Idejében észre kell venni (lvl1), hogy melyiket viszi.

Lvl2-ja nagyon erős a passzív miatt és az új rúnák miatt, ezt kell túlélni. Nagyon gyors, ezért nagy teret kell neki hagyni. Ha van poke-od akkor használd rajta, ha van diengage-ed akkor csinálj rövid trade-ket ah tudzs elényöset, de ha nincs disengage-d akkor addig üldöz ameddig akar.

Ha nem jut előnyhöz, nem tud roamolni, nem ver el nagyon cs-ben, akkor nincs para, mert tf-ban szart nem ér. két dologt tud. Üldözni és menekülni, ez pedig csak az elején jó illetve split-pusholni később, de akkor te már grouppolni fogsz a csapatoddla, hagyod udyr-t és 5v4-ben szeditek ami van(herald, drag, mid inner, inibitor) a top outer os inner turret-ekért cserébe.

Ja, és nem érdemes idegesíteni magad. Ha valaki csúnyán elver lan-en, akkor fogadd el és légy a köcsöge, ücsörögj a torony alatt és örülj, ha xp közelébe enged.

A match making viszonylag hasonló embereket dobál be. Ha ellened valaki nagyon erős lane-n, akkor egy csapattársad hasonlóan erős az ellenfelével szemben.

Ahelyett, hogy próbálod elverni azt ami lehetetlen, elég kevésbé kikapni, mint az az ellenfél, akit a csapattársad által van szopatva.

2018. ápr. 5. 13:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Ireliával voltam .

Csak gold5 volt az ellenfél én s3.

2018. ápr. 5. 14:02
 7/11 A kérdező kommentje:
És a tiger max-os volt.
2018. ápr. 5. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Amit javasolni tudok az az, hogy menj sok gyakorló játékot Udyr botok ellen.

Hidd el, egy idő után tudni fogsz mit kezdeni ellene.

2018. ápr. 6. 01:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez jól hangzik.
2018. ápr. 6. 21:36
 10/11 anonim válasza:
Op szr noob champ,semmit,és ezt plat2 ként mondom ha free wineket akarsz menj vele :D
2018. máj. 5. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!