Lol. Udír ellen mit lehet kezdeni?
Most az előbbi meccsemen volt ellenem egy udyr. Egyszerűen nem tudtam mit csinálni ellene. Belemászott a pofámba utána kb lefejelte a billentyűzetet oszt szinte instant meghaltam.
Level3-on a jg-vel alig bírtuk megölni pedig csak 1 killje volt. De nem ez az első eset. Egyszerűen nem bírok mitkezdeni ellene, még farmolni se, mivel minden rohadt udír player tudja mi az a lane freeze hiába rohadt silver meg low elo. Valami tanács kéne. Olyan tanács kéne amivel általánosan szinte bármely topossal véghezvihető, a bannon kívül.
Legalább írd le mivel voltál! Feltételezem udy nem jungler volt, hanem top. Ismerni kell a matchupot. Udy két fajta létezik, tiger max és phoenix max. Idejében észre kell venni (lvl1), hogy melyiket viszi.
Lvl2-ja nagyon erős a passzív miatt és az új rúnák miatt, ezt kell túlélni. Nagyon gyors, ezért nagy teret kell neki hagyni. Ha van poke-od akkor használd rajta, ha van diengage-ed akkor csinálj rövid trade-ket ah tudzs elényöset, de ha nincs disengage-d akkor addig üldöz ameddig akar.
Ha nem jut előnyhöz, nem tud roamolni, nem ver el nagyon cs-ben, akkor nincs para, mert tf-ban szart nem ér. két dologt tud. Üldözni és menekülni, ez pedig csak az elején jó illetve split-pusholni később, de akkor te már grouppolni fogsz a csapatoddla, hagyod udyr-t és 5v4-ben szeditek ami van(herald, drag, mid inner, inibitor) a top outer os inner turret-ekért cserébe.
Ja, és nem érdemes idegesíteni magad. Ha valaki csúnyán elver lan-en, akkor fogadd el és légy a köcsöge, ücsörögj a torony alatt és örülj, ha xp közelébe enged.
A match making viszonylag hasonló embereket dobál be. Ha ellened valaki nagyon erős lane-n, akkor egy csapattársad hasonlóan erős az ellenfelével szemben.
Ahelyett, hogy próbálod elverni azt ami lehetetlen, elég kevésbé kikapni, mint az az ellenfél, akit a csapattársad által van szopatva.
Ireliával voltam .
Csak gold5 volt az ellenfél én s3.
Amit javasolni tudok az az, hogy menj sok gyakorló játékot Udyr botok ellen.
Hidd el, egy idő után tudni fogsz mit kezdeni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!