Memegéri még megveni a Legion kiegészítőt a wowhoz?
Figyelt kérdés
Ugyebár jön az új kieg és a battlenet oldalán már csak azt lehet megvenni,de itt Mo-n meg még a Legiont is meglehet.
Akkor most hogy van ez vagy hogyan muködik?
Még csak most akarom elkezdeni az erdetit!
2018. ápr. 4. 07:34
1/5 anonim válasza:
Várd meg, míg bekerül a battle chestbe, nyáron jön vmikor az új kiegészítő, akkor kerül bele. Ha most akarod megvenni, akkor duplán kell fizess, mert külön van a battlechest és a legion és még z új kieget is meg kell venni.
2/5 anonim válasza:
Kétlem hogy a BfA megjelenésével azonnal bekerül a chestbe, szerintem rá pár hónapra csak, pont ezért, hogy még egy kis pénzt szedjenek be.
3/5 anonim válasza:
A wod is bekerult a battlechestbe a legion elott 2-3 honappal. Ez is be fog szerintem.
Mivel szeptemberre igerik a BFA-t, ezert valszeg jun-jul korol megkapja mindenki a legiont.
Szal sztem se vedd mar meg.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
És a battlechestet attól még megéri megvenni?
2018. ápr. 4. 09:33
5/5 anonim válasza:
Ha kell a játék, akkor nincs más választásod, mint megvenni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!