WoW Arathor szerveren hova lett mindenki?
Figyelt kérdés
Jelenleg most tértem vissza játszani, még WoD kiegen áll a játékom, igen tudom már 2 kieggel le vagyok maradva, nem tudom ez számít-e, pótolni fogom nemsokára, de hogy lehet, hogy már instázni sem hív be? Alig látok néhány embert SW-ben, mi történt? 1 éve még SW-be rengetegen voltak este 6 után, ma meg alig páran2018. ápr. 3. 18:37
1/2 anonim válasza:
Egyrészt kieg vége van(BfA ősszel jön), másrészt vagy az Order Hallukba(kasztonként egy Garisson kb) vagy Broken Isle-i Dalaranba afkolnak.
2/2 anonim válasza:
Arathor amúgy is kezd kihalni, hála nekünk, magyaroknak.
Ahogy indult Bloodscalppal, most Arathoron és Ragnán is érezni a hatását, és sajnos ez annak köszönhető hogy a más nemzetiségű játékosokat elkergetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!