Ha PUBG-ban megsebesülök miért nem tudok támadni/védekezni?
Figyelt kérdés
Csak lerogyok a földre és se healingelni se lőni semmit nem tudok csak kúszni. Ez miért van?2018. ápr. 2. 17:28
1/4 anonim válasza:
Mert ez direkt így van megcsinálva.
Ilyenkor a társaidra vagy utalva, ha felszednek akkor minden megy tovább, de ha nem akkor meghalsz, mert ugye ilyenkor folyamatosan csökken a hp-d
2/4 A kérdező kommentje:
Igen úgy vettem észre hogy ha vannak itt segítenek de ha nincs ott senki márpedig legtöbbször egyedül vagyok akkor végem. De én ha látom egy társamat szenvedni odamegyek és ellátom.
2018. ápr. 2. 19:50
3/4 Gugu Gabor válasza:
ez inkább a játékosokon múlik javaslom hogy ne vadidegebekkel játsz inkább megszokott emberekkel nagyobb az esély a normális csapatmunkára. vagy solo akkor ez már nem is számít
4/4 A kérdező kommentje:
Igen szoktam olyat is hogy haverokkal nyomjuk és segítünk egymáson de legtöbbször random emberekkel játszottam eddig és meglepő de volt olyan hogy a csapattársam healelt engem ha megsebesültem
2018. ápr. 2. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!