Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims-ezni szeretnék. Hogy...

Sims-ezni szeretnék. Hogy tudnék elindulni?

Figyelt kérdés

Hali! Totális sz.gép analfabéta vagyok. XD Előre is elnézést kérek!

Vmi egyszerűbb, könnyen kezelhető Sims játékkal szeretnék játszani. Egyszer rákerestem, de ezer találat jött fel és fogalmam sem volt, melyiket szerezzem be. Tudtok ajánlani? És eligazítani, hogy kezdjek neki? Telepítés stb?

2018. márc. 30. 11:51
 1/3 he84 ***** válasza:
Hát hogyha nagyon nem értesz a géphez és a játszáshoz, akkor a családodban egy testvér, vagy szülő segítségét kérd, vagy esetleg, haver, barát, barátnő segítségét. Hidd el, hogy úgy egyszerűbb, jobb és legalább folyamatosan mutatnák neked mit hogy kell, legalábbis egy ideig jó esetben eléggé esélyes. Én akkor a Sims 1-et, meg a Sims 2-őt ajánlom. Ha belejössz, akkor hidd el, hogy majd nem lesz nehéz. Ezen kívül a neten találhatsz esetleg néhány tutorial (segítő, bemutató) videót arról, hogy mi hogyan, még akár Sims terén is. Nem nehéz telepíteni se. Bár hogyha letöltött, feltört játékkal próbálkozol, akkor egy kicsivel másabb, nehezebb lesz, főleg ha tényleg alig értesz a géphez és hasonlókhoz. Ezért is javasoltam, hogy kérj meg élőben másokat, mint a családtagokat, barátokat hogy segítsenek. Hajrá!
2018. márc. 30. 21:37
 2/3 he84 ***** válasza:
Ám itt leírni eléggé hosszadalmas lenne és kissé bonyolult is mindent, részben ezért is javasoltam amiket és ahogyan. Szóval itt nagyon bő és túl részletes segítséget ne várj írásban idegenektől, nagyon kevesen és alig vevők erre, elmondtam miért és ott vannak a tanácsok, miket írtam.
2018. márc. 30. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, sikerült végül?:)
2018. júl. 14. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!