Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki felismeri?

Valaki felismeri?

Figyelt kérdés

Ezt a játékot keresem már jó pár éve nem játszottam vele.

Sims szerű játék. Van benne tengerpart ahol más játékosokal tudsz találkozni meg ha jól emlékszem pláza is ahol ruhákat meg egyéb dolgokat tudsz venni és ott is vannak más játékosok. Mindenkinek van háza amit be tud rendezni és más emberek házába is be lehet menni.

Vannak játékok is benne ahol más játékosokkal tudunk játszani pl foci, tenisz és talán paintball is.

Ehez hasonló emberek és helyszín volt benne :

[link]

Lehet ez az a játék de nem találtam meg a nevét és már olyan régen játszottam vele hogy teljesen nem emlékszem hogy néztek ki de ehez hasonló volt az biztos.

A válaszokat előre is nagyon köszönöm.

2018. márc. 29. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
A linkelt kép egy Jamia Online nevű játék volt, már megszűnt.
2018. márc. 29. 21:00
 2/5 he84 ***** válasza:
Hmm, ez eléggé hasonlít a GaiaOnline-ra. Nézz utána a Google-n a GaiaOnline-nak, ha esetleg érdekel. Én ismerem, több éve regizve vagyok ott Xanvie néven. Bár mondjuk pár éve már bizonyos dolgokban nem egészen a fénykorát, klasszikus korát éli, de ettől még talán lehet jó akár újabbaknak is. Szóval ha nem bánod, hogy egyben hasonló is, de más is a GaiaOnline, akkor javaslom.
2018. márc. 30. 21:43
 3/5 he84 ***** válasza:
És még annyit, hogy a GaiaOnline-on is lehet ilyen mászkálós helyszíneket együtt lenni, csevegni is másokkal. Na de majd te felfedezed a többi dolgot benne, ha úgy szeretnéd.
2018. márc. 30. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam Action Dimension :)
2018. ápr. 26. 19:25
 5/5 he84 ***** válasza:
Oké, akkor jó.
2018. ápr. 28. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!