Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most tényleg ennyire gagyi a...

Most tényleg ennyire gagyi a GTA Online?

Figyelt kérdés

Nem sokat játszottam vele, de:

Van egy rakás feladat, amivel kb szart se lehet keresni.

Az autó versenyeken kb állva hagy mindenki, mert gyorsabb az autója.

Nem tudom miért, de tegnap megjelent vagy 30 a karakteremből és egyre több lett, majd lefagyott a játék.

Olyan is volt már, hogy felcserélődtek a gombok, irányíthatatlan lett a játék.

A kocsim már ezer éve nincs meg és nem adja vissza a biztosító.

Lester állandóan hívkál, de sehol semmi.

Magyarul egy rakás szar, bugos játéknak tűnik, amiben össze vissza csalnak az emberek.

2018. márc. 29. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Az aktív, évek óta játszó játékosoknak valóban nagyobb az előnyük, mert van tapasztalatuk, pénzük, és tudnak mire költeni. Az árak is hozzájuk vannak szabva, tehát amikor te látsz egy milliós járművet az pont a veterán játékosoknak lett kitalálva, hogy legyen miért küzdeniük és ne hagyják el a játékot. Te alacsonyabb szinten alacsonyabb szintű célokért küzdesz - bár tény hogy a rendszer nem sorolja be a játékosokat szintekre vagy kategóriákra, mindenki együtt játszik. És ettől vagy te is frusztrált.

Az, hogy a küldetések kevés pénzt adnak, a felső magyarázatból következik - a kezdőknek nem kevés, nyilván nem abból vesz milliós tárgyakat. A második érved szintén ide tartozik: több tapasztalat, több pénz, jobb autó. A harmadik valószínűleg csalás, a negyedik érv bug lehet, soha nem volt velem ilyen. A biztosítót lehet nem jól értelmezed vagy használod, ilyet nem csinál a játék. Lester általában a Heist lehetőségéről hív, ami az apartmanodból indítható. Semmi mást nem csinál, csak mindig jelez hogy tudsz küldetést indítani.

2018. márc. 29. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ.

Hát eléggé játszhatatlan így.

Igazából engem csak a Heistek érdekelnének.

Kérhetek tőled részletes leírást?

Engem felhív Lester the molester :D, de csak egy "H" meg egy "L" betű jelenik meg. Ha odamegyek, nem történik semmi.

Egy clubhouse már van a tulajdonomban.

Ez kint van a sivatagban.

A biztosító meg úgy van, hogy felhívom őket.

Megjelenik egy felirat, hogy make acclaim, tehát bejelentést tenni. Jobb oldalon egér minta, jobb klikk visszavonni, bal egér, megtenni.

Ranyomok, aztán eltűnik minden.

2018. márc. 29. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Amikor autót veszel azt hiszem akkor kell a biztosítást megkötni rá, vagy valamelyik tuning garázsban rátenni. Ekkor igényelheted vissza és jelenik meg a Mors Mutuals kontakt alatt a refund/claim jellegű menü.

A Heist indításának több feltétele van, a minimum szint (12-es szint), illetve olyan lakásodnak kell lennie amiben van heist-tervezőszoba, ennek a neve high-end apartment, és 5 épületben vehetőek meg:

Eclipse Towers, Apt. 3,

Tinsel Towers, Apt. 42,

Richards Majestic, Apt. 2,

4 Integrity Way, Apt. 28,

Del Perro Heights, Apt. 4

Vannak más jellegű lakások is, nem biztos hogy azoknál működik. Ha eléred a többi feltételt akkor először a Fleeca Job (heist) fog aktiválódni, majd ha azt teljesíted akkor érhető a többi is. Részleteit már nem tudom, soha nem indítottam el őket, de nyilván mindenen végigvezet a játék. Ilyenkor van az, hogy belépés után pár perccel Lester mindig rád csörög, hogy "van egy munka", és akkor villan fel a H-betű a házadban. Ott bemész és valamelyik tárgyat aktiválva lehet kezdeni.

2018. márc. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!