Miért nem engedi anyám, hogy bizonyos játékokkal játsszak?
Figyelt kérdés
16 vagyok, már értelemszerűen nem kérdezem meg, hogy mivel játszhatok mivel nem, magamnak letöltöm és tolom. Régebben viszont meg kellett kérdeznem a szüleimet, hogy játszhatok e a bizonyos játékkal. Anno anya nem engedte, hogy GTA-val, Coddal vagy ehhez hasonló játékokkal játsszak. Amit mai fejjel megértek. Amint mondtam mostmár nem kérdezem meg őket. De a mainap pont egy videót néztem amiben volt egy kis tűzharc, és nemtudom miért anyám mikor meglátta, szinte rámordított, hogy kapcsoljam ki, nem értem miért. Már 16 vagyok nem lesz semmi bajom ha látok ilyet, nem leszek tőle sorozatgyilkos sem. Érdekes azt nem bánja, ha mondjuk karddal vagy íjjal gyilkolászok. Ennek mi lehet az oka? Hogy vegyem rá, hogy hagyjon békén és ne zaklasson, ha ilyen játékkal játszok?2018. márc. 29. 13:07
1/6 anonim válasza:
Mondd el neki?!
Ha nem fogja fel, akkor mondhatunk itt neked bármit...
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából már rohadt sokszor elkezdtem de nem nagyon akar végighallgatni, valami olyamsiről beszél, hogy nagyon személyiségformálö
2018. márc. 29. 13:23
3/6 anonim válasza:
Filmek téren hogy álltok? Ha szoktatok lövöldözős, gyilkolászós filmeket nézni, akkor hozd fel azokat peldának.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam ilyen filmeket nézni, de ha mégis megy akkor nem nagyon bánja csak nyilván nem szereti, hülyeségnek tartja
2018. márc. 29. 20:38
5/6 anonim válasza:
Én 15 évesen DOOM 3-aztam anno igaz h saját szobában volt. Egyébként nem igazán lehet vele mit kezdeni az én anyám se érti h mér foglalkozom ilyenekkel.
Mer folyton csak lövöldözöl mire jó ez... csak h én már magamnak tudom finanszírozni saját zsebből.
Szerintem ha veszel egy fejhallgatót akkor 10 után saját szobában túl nagy gond nem lehet. Az ikont meg elteszed egy random mappába v elrejted. Nem mint ha egy szülőnek sokat mondana az h Far Cry 5 v World at War 2.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is saját szobámba van a gép, csak nincs kulcs úgyhogy elkerülhetetlen, hogy néha bejöjjön valamiért vagy ilyesmi
2018. márc. 30. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!