Tudtok a Faster Than Light-hoz hasonló játékot?
A gépem :
3Gb Ddr2 Ram
Gts250 (512mb) videókártya
Dual Core 2,7Ghz Processzor
Tudom,hogy nem gamer gép,de filmezésre vettem:D
Szóval a kérdésben említett játékhoz kellene hasonló.
Azt hittem már, hogy játékmenetben/élményben hasonló, nem gépigényre gondoltam. Egyébként nem tudok hasonlót ahhoz, nagyon eltalálták, ötletes kis játék, sok órám volt benne.
Meglehetősen gyenge gép. Nem azt mondom, hogy dos-os játékokkal próbálkozz, de játékhoz kevés a vas.
Írd be a keresőbe azt, hogy low spec games, biztos találsz valami neked tetszőt.
Egyébként open ttd régi nagy kedvenc, heroes 3, age of empire 3, port royale, settlers 2, halo combat evolved, return to castle wolfinsteinnfs underground (2), far cry (2) ezek szerintem jól elmennek.
Köszi.
Egyébként annyira nem gyenge,mármint persze ,nem mondható erősnek de pl a CoD-ok Black Ops2-vel bezárólag elfutnak.
Hello Neighbor,This War Of Mine, Cs Go,LoL,Gta4,Nfs The Run,Spintires,Euro Truck Simulator és még sorolhatnám.
Ezen a gépen úgy Kb az Xbox360/Ps3-ra megjelent játékok mennek.
Persze, elfutnak, low grafikai beállítással. Egy játéknál nem a minimumot nézem, hanem az ajánlottat. Például a wot is elfut egy olyan gépen, de amint húzol kicsit a grafikán... hát...
regelj a gepigeny.hu-ra, csinálj egy profilt a gépednek és ott máris látod a kiszemelt játék fog-e futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!