Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kehet az, hogy Xbox...

Hogy kehet az, hogy Xbox One-on megmaradt a live?

Figyelt kérdés
Karácsonykor vettem egy használt konzolt, és ugye új fiók meg minden, ezért tudtam venni 200 ft-ért 1 hónapig goldot. Ez tartott decembertől január 24-ig. Na már most ez a gold ugye lejárt, viszont online még mindig tudok játszani, rendesen coopozok másokkal, multiplayer minden játékban megy. Alapvetően ez szép és jó, viszont az egyik barátomnak még liveja sincsen. Neki romlott el valami, vagy nekem van hatalmas mákom? :D Egyébként örülök neki, csak hát mégis csak érdekelne, hogy vele miért nem tudok coopozni?
2018. márc. 24. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:

adtál meg kártyaadatokat? Mert akkor előfizetéses rendszerben levonhatja a számládról minden hónapban, erre érdemes figyelni.

Az Xbox live szép, hogy megmarad, hiszen azzal megy minden, a live gold már más kérdés. Egyébként vannak ilyen bugos emberek/fiókok, akiknél megmarad a gold, nem kell róla senkinek se szólni (de a kártyát azért nézd meg, nehogy azt hidd ingyé van aztán mégse).

2018. márc. 24. 23:56
 2/8 A kérdező kommentje:
De külön azt úgy lehet, hogy goldot nem, de liveot veszek? Golddal kínált játékokat viszont nem tudok leszedni.
2018. márc. 25. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Szar az egész kezdjük előröl. Tehát ha a live az alap, tehát mindenkinek alapból jár a multi meg ilyenek, akkor miért nem jó az említett barátomnak?
2018. márc. 25. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
A Live az igyenes. A Goldot veszed, és az kell a multihoz. Ha Gold előfizetés nélkül is tudsz játszani akkor szerencsés vagy. :D
2018. márc. 25. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Karácsonyi akció volt, azért volt 200ft, elötte a black friday-on is ennyi volt. A game pass is.

Nézd meg a számládat, folyamatosan vonja a havi 2500ft-ot, mer hiába fizetted elö 1honapra, automatikusan megujul. Csak akkor nem, ha a microsoft fiokodban kikapcsoltad ezt.

2018. márc. 26. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Kevered a kettőt.

A Live a komplett gyűjtőfogalma az egésznek, a fiókodnak, a játékaidnak, stb.

Erre jön rá a Gold előfizetés, ami lehetővé teszi, hogy multizzál, illetve kapsz havi 2 ingyen játékot, amit addig használhatsz amíg van érvényes előfizetésed.

Szerintem jó eséllyel te megadtad a bankkártya adataidat és mivel ez feliratkozásos alapon megy, nem szól, hogy frissíts, hanem levonja a számládról a pénzt automatán, amikor elfogy a 30 napos előfizetésed.

2018. márc. 27. 14:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez történt, és borzasztó boldog vagyok.... Köszönöm szépen a segítséget! :)
2018. márc. 27. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát igen, a mai világban nagyon tudnak sunyulni hogy lopják el a pénzed :D
2018. márc. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!