Far cry 5 innovációk vagy egy új skin pack a 3hoz újra?
emlékszem anno vártam, hogy a 4-től megkapjam ugyanazt az élményt néhány ötletes újítással, mint amilyennek a mini helikopter szerűség meg az elefánton lovaglás tűnt, de végül nagyon hamar repetitívvé vált és sosem fogott meg annyira az atmoszférája, mint a 3-nak.
a primal kb szintén ugyanez.
kíváncsi vagyok ti az 5-től mit vártok?
igazából itt már a promote videókban sem látom azt mi lenne az új mechanika, olyan érzésem van mintha egy modder is meg tudta volna csinálni ugyanezt a 3-hoz aztán feltölti az új map meg skin csomagjait.
de én imádtam a hármat, többször is végig játszottam és pont ezért foglalkoztam mennyi kockázatot vállal a ubisoft az új résszel, mennyire mer újítani, mennyire lett minősége, milyen sok kontent van benne, milyen generikus.
a primal-al megpróbálták, abban voltak ötletek de valahogy mégsem jött be, pár óra után úgy éreztem mindent láttam.
nem is igazán értem a 4 pl miért vált unalmassá, mert papíron mindent megvolt benne, elvileg lehetett volna ugyanolyan szórakoztató, mint a 3 de valamiért mégsem, tudom ez teljesen szubjektív de érdekelnek mások tapasztalatai.
ha jól látom ami újdonság azaz:
-halászat
-ejtőernyőzés
-repülők, helikopterek
-kézi fegyverek pl baseball ütő, lapát(postal 2 nosztalgia)
-dinamit
-társak ami lehet kutya vagy medve akár
az állat követőket full átemelhették a primalból, meg a kézi fegyvereket is szóval ami tényleg az, az a horgászás és a repülőzés.
Nem tudom mi ebben a meglepő, ahogy az AC széria úgy az DC is mindig ugyanarra a gerincre épül, de sőt, idevehetünk még más Ubis játékokat is, akár a The Crew et.
Mindbe megvan a nyitott világ, a térképet felfedő tornyok stb. Ha meg azonos sorozatot nézünk, akkor grammra ugyanazt adják, csak más világgal.
Ez msot oylan dolog, hogy míg a formula működik miért változtassanak rajta.
Engem ez a rész pl nem fogott meg, de nem a játékmenettel van bajom, mert a 3-mat és a Primalt kifejezetten szerettem, hanem szimplán a hangulat nem jön be.
De ugyanígy vagyok az AC részekkel is, valamelyiket nagyon szeretem, valamelyikkel nem is jatszottam, de mindössze a hangulat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!