Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Far Cry Absolution meg...

Kendahajad kérdése:

A Far Cry Absolution meg jelenhet magyar nyelven?

Figyelt kérdés
Akit jobban megfogott a Far Cry 5 az tudhatja hogy feb. 13-án megjelent a "Far Cry 5 novel - Far Cry Absolution" című könyv ami elmeséli Mary May Fairgrave történetét. Eléggé érdekel de sajnos nemtudok annyira jól angolul. Valaki véletlenül nem tudja hogy várható hogy megjelenjen magyar nyelven is?

#könyv #fordítás #Far Cry #far cry könyv #Far Cry 5 novel
2018. márc. 22. 20:26
 1/2 anonim válasza:

Hallottam róla az egyik ismerősömtől, aki elkezdte olvasni (vagy már elolvasta) angolul. Talán neked is jó gyakorlás lenne, ha esetleg egy külön tanárral nekiállsz olvasni. Furán hangzik egy kicsit, pedig van ilyen és még hatásos is.

Amúgy pedig a kérdésedre válaszolva: sajnos nem tudom mikor fordítják le. De ha jobban belegondolsz, a filmek szinkronizálását is pár hét vagy 1-2 hónap alatt csinálják meg. Számolj azzal, hogy itt nem kell hangot felvenni, de 1000x annyi szöveget kell magyarítani. Hát ha szerencséd van, szerintem májusban már kijön.

2018. ápr. 4. 23:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2018. ápr. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!