Mit jelent a játékosok körében az a szó, hogy "kempel" "kempelni" és hogyan kell leírni rendesen?
Figyelt kérdés
Én is játszom alkalmankémt ezzel-azzal de sosem találkoztam ezzel a szóval. Ma hallottam 2 srácot erről beszélgetni.2018. márc. 21. 20:16
1/3 anonim válasza:
camp, mint a tábor(ozás) (kemping -> camping). Letáborozik a játékos a pálya egy pontjára (jellemzően fedezékbe), és csak onnan tüzel. Nem mozog, nem taktikázik, csak ül és vár hogy valaki befusson elé.
2/3 anonim válasza:
A camper az aki beáll egy pontra (általában jól fedezett helyre, amit 1, max 2 helyről lehet megtámadni, és csak arra vár, hogy valaki arra menjen és megölhesse.
Ez nem feltétlenül rossz, lásd CS:Go-ban ha bomba helyet kell védened elhárítóként, minek pattogj a mapon? Az ellenségnek kell odamennie telepítenie. Persze vannak, akik vérig vannak sértve emiatt, de az az ő bajuk.
3/3 anonim válasza:
Szerintem inkább azt szokták szidni akinek ez a passzív játékstílus a szinte egyetlen taktikája olyan helyzetben, amiben nem így kellene játszani. Egy deathmatch esetében állandóan mész és keresed az ellenfelet, viszont ha ő befészkeli magát egy sarokba ahonnan nem tudod kiszedni viszont ő többször is megölhet, az lerontja a játékélményt. Nem azért mert meghalsz, hanem mert egyoldalúvá válik a játék azzal hogy ugyanaz a helyzet ismétlődik minden alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!