Valami jó ingyenes játék?
Sajnos ma már tehetség kell ahhoz, hogy ne maradj buta a suliban. Oktatás legmagasabb foka nyelvtanból, ami itt olvasható, ne bántsuk a kérdezőt.
Egyébként rávágtam volna, hogy Hearthstone, Guild Wars 2, ingyenes, ráadásul valamennyire, de nem tudom 11 éves lánynak való-e.
Milyen "kifogást"??
Te tényleg ennyire értelmetlen vagy?
Nézelődj itt. Csak találsz vmit ami tetszik. Nem tudok olyanról, ami kifejezetten 11 éves lánynak való lenne. Talán nézd végig vmilyen bolt pc szekcióját és nézd meg, h hány éves kortól ajánlott/nem ajánlott a játék. De pl. a Dino Storm nevű online játéknál elég sok kisgyerek van, köztük sok magyar. Meg nem egy bonyolult cucc.
A legtöbb online játék alapjáraton ingyenes, de ha nem akarsz unfair matcheket játszani, akk biza kell a premium kredit (sajnos vannak olyanok, akik a prémiumos cuccok nélkül kb egy kalap sz*rt se érnek, mert nem tudnak játszani). De például amit megemlített előttem az egyik válaszoló: AC Black Flag (vagy AC3, én ezen többet játszottam multiban), ott el lehet lenni bőven az alappal, sokkal fontosabb, hogy milyen a csapatod, ha csapatjátékot akarsz (farkasfalka, mezőfölény, ereklye vadászat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!