League of Legends Tanácsokat kérnék. Hogy lehetnék jobb?
Sziasztok,support main vagyok,azon belül thresh,janna,lulu.Tanácsokat kérnék,de ezekre konkrétabban:
Hogyan tudnám megtalálni a megfelelő adc társat?Már van vagy 2,de nincsenek fent nagy jelleggel.Vannak random adc-k,akik jók akik nem,de idegesít,hogy nincs meg az az ember,akivel 10/11 az összhang.
Hogyan tudnék jobb lenni?Próbálok tanulni a hibáimból,visszanézni,csak ez unalmas.
Előre is köszönöm,be is jelölhettek,Genkwyll néven vagyok elérhető,31,unranked (smurf,szóval nem vagyok suta az egészhez)
Szia!
Gyakorolj sokat.
Én kb. egy és fél éve játszom, és az egyik barátnőmmel elhatároztuk, hogy megyünk ranked meccseket. Én is nagyon izgultam, vittem a kedvenc karakteremet, amivel normálban nem is vagyok annyira rossz talán, erre basszus, ott olyan ellenfél volt. :o adc vagyok, Vayne volt ellenem, nem is kell mondanom mi lett a meccs vége. :D azóta letettem arról, hogy én valamikor is ügyes voltam, meg hogy menjek ranked meccseket. Pluszban volt egy magyar Riven a csapatunkban, kellemes volt nagyon. :D Egyébként nekem Jinx és Xayah a kedvencem, de Miss Fortune is elég jó. Mivel már nem játszom annyit mint régen, ezért általában őket viszem addig a a pár meccsig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!