Mit csináljak ha egyszerűen nem tudok nyerni tippmixen? Hogy csinálják akik minden héten nyernek?
Figyelt kérdés
1 hónapban kb. 2-3-szor szoktam tenni. Mindig átnézem a statisztikákat,táblázatot,formát stb de mindig van egy db meccs ami elmegy. Mintha én lennék a legszerencsétlenebb ebben a játékban,pl.múlt héten a Porto kapott ki valami ismeretlentől úgy hogy több mint 5 meccses győzelmi sorozatuk volt,ezen az egyen múlott. Most meg csak a Juvén múlt..Pont a Spalt nem tudták megverni. Ezek után már úgy érzem,hogy nincs olyan,hogy tuti. Van,hogy döntetleneket is eltalálok,vagy egy nagyobb szorzójú vendég sikert,de akkor is van egy simább meccs ami keresztbe tesz. Ha annyiszor lenne egy tízesem ahányszor 1 meccsen múlt a szeló már milliomos lennék.. Én nem értem. Mikor még kezdtem akkor több szerencsém volt és több mint 10 ezreket is nyertem,most meg egy 5-öst se tudok2018. márc. 17. 23:09
1/2 anonim válasza:
Ne tegyel kombinalt fogadasokat, ugy van eselyed.
2/2 anonim válasza:
Nagyon jól érzed. Nincs tuti. Jövőbeli események bekövetkezésének esélye sosem 100%.
Ne fogadj kötésben, ha mindig csak egy megy el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!