Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok olyan játékokat...

Tudnátok olyan játékokat ajánlani, amik annyira beszívnak magukba, hogy nem tudom abbahagyni?

Figyelt kérdés

Bármilyen műfaj/típus lehet :3

Dark Souls 2, Doom (2016), The Ultimate Dooom, NFS: Most Wanted (2005), Castle Crashers, Mortal Kombat X stb..

Eddig ezek tudtak legjobban elragadni, a DS 2 jobban is megfogott volna (és ki is lenne játszva), hogyha nem lenne ilyen kib_szott nehéz

PC-m van

(i5-7500, GTX 1050 Ti, 8GB Ram)

2018. márc. 17. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Dragon age

Mass effect

Dead space

Witcher

Gothic sorozatok

Kingdom come deliverance

2018. márc. 17. 00:24
 2/9 anonim ***** válasza:
A két új Tomb Raider is nagyon jól sikerült darab
2018. márc. 17. 01:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legutóbbi 2 játék, ami képes volt erre az a The Witcher 3 és a Stardew Valley.
2018. márc. 17. 06:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
GTA V
2018. márc. 17. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tetszett a DS2 akkor adhatsz egy esélyt a DS3-nak is, az eddig a sorozat legpuhább része, még nekem is sikerült 2x kijátszanom, pedig halál béna R1 spammer vagyok :D (egér+billel játszottam ki)
2018. márc. 17. 08:44
 6/9 anonim válasza:

Szia! Nagyon sok ilyen kérdést láttam már és hallottam is az életemben,

de most őszinte választ adok neked.

Ha egy olyan játékot akarsz ami könnyen be szippant és nem unnod meg 50 óra után sem, azt sajnos akkor magadnak kell meg találnod.

Ez attól függ milyen az ember. Van olyan aki azt szereti egy játékban hogy felfedezi az ellenséges területet és 30 órát ott bujkál egy bokorban pl Dayz-sek vagy valaki szeret szimulátorozni és 4 órákat van a kormány mögött (időtől függően hogy kinek mennyi akad a játékokra.) De azért én is írok egy listát.

The witcher 3

Dayz

Wolfeinsten 2

A jó öreg The elder scrolls Skyrim

Dead space 3

Conan Exiles

Kingdoms of amalur

battlefield 1

splinter cell blacklist

most hirtelen több nem ugrik-be.

Ne haragudj ha untattalak a hosszú dumával,

de ez mégis csak a te stílusod :)

2018. márc. 17. 08:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg van, de egyén függő hogy kit mi fog meg. Én tegnap véreresre kockultam a szemem a Gears of War 4 multijában.
2018. márc. 17. 09:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ^^
2018. márc. 17. 09:56
 9/9 anonim ***** válasza:
A sims 3
2018. márc. 18. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!