Van valakinek felesleges warcraft 3 cd kulcsa?
Figyelt kérdés
Warcraft 3 Reign of Chaos és/vagy The Frozen Throne cd kulcsra lenne szükségem, valaki tud segíteni?2010. jún. 9. 21:08
1/4 anonim válasza:
Warcraft 3 Reign of Chaos: CKGWDY-9BBM-8D6NYC-TWBH-TMXX24
The Frozen Throne: 687ZC5-FMW8-BYREWH-CDPT-4GCCTM
A kódokba ne kössetek bele mert tudom 100% hogy Működnek mert kipróbáltam és így kell írni is 6-4-6-4-6 Szám. (Csak mondom, hogy nincs olyan hogy "felesleges warcraft 3 cd kulcs" Mert 1Cd kulcsot ahányszor akarsz annyiszor használhatod (a felesleges cd kulcs ez: 123 :D)
2/4 A kérdező kommentje:
úgy értem h felesleges h amit már nem használsz mert pl. ha neten játszol és más megszerzi a kulcsod akk ha ő is játszik téged ledob a szerver :S
2010. jún. 10. 12:38
3/4 A kérdező kommentje:
am kösz
2010. jún. 10. 12:38
4/4 A kérdező kommentje:
am nekem a frozen throne-os nem mükszik, de már progival generáltamhozzá egyet:)
am csak azért volt szükségem cd kulcsra mert bot-ot akartam csinálni
2010. jún. 10. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!