Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan legyek jobb a lolban,...

Hogyan legyek jobb a lolban, mi segítene, hogy jobb divízióba kerüljek?

Figyelt kérdés
A napokban annyira felbosszantott a játék, hogy azon is elgondolkoztam, hogy kitörlöm... Minden nap kb 3-4 rankedet játszom le, de van, hogy többet is. Eddig egész jól ment, kb tavaly nyáron kezdtem el játszani és bronz 2-ből arany 3-ba jutottam el. Az utóbbi két hétben viszont valahogy nem megy semennyire, sőt annyira rosszul ment hogy most vissza estem silver 5-be... Fel sem tudom fogni hogy veszthettem el 2 hét alatt több mint 300 lp-t. Support main vagyok, de komolyan eddig jól ment, volt hogy sorozatban több mint 10 nyereségem is volt, most pedig... Egyszerűen nem tudom, káosz az egész, mindig elveszítjük a lane-t, vagy ha nem mi akkor vagy top-mid feedel és vesztek persze. Én próbálok jó lenni és nem feedelni, az ADC-t meg is tudom védeni ha kell, de többet mit tehetnék, hogy nyerjek már végre? Mikor sorozatban 3 játékban 10 perc után egy afk van, vagy troller aki 5 perc alatt 3-szor meghal, vagy mikor jön egy Master Yi aki ledarál mindenkit, mi a .... tudjak csináli? Ez megy két hete és szinte minden egyes játékot elvesztek. Azoktól kérdem, akik goldosok vagy jobb divízióba vannak, mi a titkuk hogy eljutottak oda, min kéne változtatnom, hogy nyerjek és jobb legyek? Tényleg nem rajtam vesz el a dolog soha igazából, én kb az elejétől support main vagyok, de most valahogy semmi nem jön össze. Előre köszönöm aki valami hasznos tanáccsal tud szolgálni.

2018. márc. 10. 03:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Jajj kedves 7es mint highelo player, ne írj már hülyeségeket.. mi az hogy nincs különbség gold és silver között? Lehet, hogy te nem érzed mert olyan god játékos vagy, de attól még van. Tavaly sokat játszottam rankeden b5ből silver 1ig jutottam, és egyszerűen nem tudtam továbbmenni. Csak folyamatosan a gold promókat csesztem el és záráskor silver 2 keret lett a vége. Tehát van különbség, mert ha nem lenne, simán tovább mentem volna. Kérdező neked pedig azt tudom ajánlani mint amit az előzők írtak, maradj nyugodt, szünetelj, és vágj bele megint, egyszercsak menni fog. Nekem is volt a tiédhez hasonló lose streakem, akkor lelkileg is nagyon el voltam keseredve(nemcsak emiatt) de utána egy ugyan ilyen nagy win streak következett. Szóval én azt mondom ne add fel :)
2018. ápr. 3. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!