A Warframe nem szünetelteti a letöltést, vmi megoldás? Több lenn
Figyelt kérdés
Tehát nincs annyira gyors netem, ezért szakaszonként akarnám letölteni, de sajna nincs a kliensben pause funkció, és ha kilépek aztán ujra be, elölről kezdi a letöltést... És 18 gigát tölt le, tehát nem hagyhatom egész nap a gépet sem ugy, mert használom mindennap... Van rá vmi megoldás???2018. márc. 7. 14:07
1/5 anonim válasza:
este lefekvés előtt kapcsold be és hagyd menni, reggel úgyis megy az ember dolgozni/iskolába, addig is mehet.
2/5 A kérdező kommentje:
az a baj hogy bizonyos mennyiség letöltés után (asszem 5-6 gb a letöltés megfeleződik, tehát még lassabb lesz, és nem lesz meg egy nap alatt sem, mire hazaérek, még mindig töltené...
2018. márc. 7. 15:10
3/5 A kérdező kommentje:
amugy nem értem mért nincs szüneteltetés opció, hisz steamen, paladinson, warfacen, fortnite-n is volt... Nincs mindenkinek 10000 gigás netje...
2018. márc. 7. 15:11
4/5 anonim válasza:
van akinek meg nem gond, ha 1 napot kell eltöltenie számítógép nélkül otthon. Nálunk 5 megás nettel szedtem le 1,5 nap alatt, mégse haltam bele, hogy egy du olvastam, sétáltam és egyebek.
5/5 A kérdező kommentje:
na, everybody, megoldottam! 2 mód is van rá: első, ha steamen húzod le, ott alapból van pause gomb. Második, ha a bulk download-ról kiveszed a pipát, ugy folytatni fogja legközelebb...
2018. márc. 12. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!