Van kulonbseg a 2kozott? (League of Legends) 19/L
Van ugye a Ranked Flex meg a Ranked Solo/Duo.
Melyikkel lehet jobb rangot elerni, esetleg mi a 2 kozott a kulonbseg? Melyikkel erdemesebb jatszani? :)
Valaszokat koszonom.
Egyikkel sem “érdemesebb”. Annyi a különbség h solo-n max 2 fős előre összeállított csapatod lehet flexen pedig akár 5-en is mehettek haverokkal. Emiatt flexen könnyebb is előrejutni ha jó csapatot csinálsz.
A flexet annyira nem veszik komolyan szóval talán nagyobb a presztízse a solo/duo ranknak. Szóval ha nincs kivel jatszanod inkább azt játszd szerintem.
Ahogy előttem írták soloban max ketten mehettek, flexben öten is, ha akartok.
Rankednek meg nem sok értelme van, csak epénisz növelő. Akkor lenne értelme, hogyha nagyobb ranggal lenne esélyed esport karriert befutni, de már az európai bajnokságban is kezd divat lenni, hogy inkább igazolnak le dél-koreaiakat, mint európaiakat.
Az olyan téveszméket meg felejtsd el, hogy majd nagyobb rangban rankeden jobb csapattársakat fogsz ki, láttam már nem egy platinás meg challengeres streamjét is, ugyanúgy tele vannak gyökerekkel, akik azt se tudják mit csinálnak.
A rank egy visszajelzés neked h mennyire vagy jó játékos. Mondhat bárki bármit de challengerek nincsenek bronzban a “szar csapat miatt”
ahogy bronzosok sincsenek challengerben.
Ha párezer forintért lehetne venni nem élnének meg belőle a boosterek........
Mellesleg Apdo soha nem versenyzett mert egy solo q játékos és nincs helye az lcs-ben.
Kíváncsiságból megnéztem és 300 000 forint körül mozog egy Master 0 LP-s acc. De egyébként egy sima 30-as unranked is 20 ezer forint kb szóval felejtsd el, hogy a téged a boostolt emberek nem hagynak nyerni.
,,Team History
??? 2013 - Sep 2013 MidLanePick.png Team Darklogo std.png Team Dark
??? 2014 - ??? 2014 MidLanePick.png Anarchylogo std.png Anarchy"
Nem, nem versenyzett sose, azért volt két csapata Apdonak.
Én meg nehezen kapnék ki a boostoltak miatt, hogyha nem rankedozok, mert nem látom értelmét. :D
“Apdo refused invitations to join pro teams because he earned more money by Elo-boostin, Apdo has never played in an offline tournament.”
Attól h benne volt egy teamben meg nem e-sportoló.
Nem tudom mit jöttök itt a ranked lényegével meg egyebekkel. Ez offolás. Azt kérdezte a kérdező, hogy mi a különbség a kettő KÖZÖTT.
Általában a flex-szel tudsz elérni nagyobb rangot, mivel ezt a játékmódot nem veszik annyira komolyan, eléggé vegyessaláta, valaki egyedül megy, valakik 5-en voicechattel és premade comp-pal. Ilyen 'shot into the dark' feeling.
A solo/duo vette át a régi solo ranked/dynamic helyét, ezt komolyan is veszik. Ha itt elérsz egy rangot és további 100 meccs alatt nem esel le, akkor valóban birtoklod azt a szintű tudást.
solo- vérizzadás, de a győzelem nagyon jó érzés.
flex- itt kétfajta típus van, egy aki feladta a solo-t, mert nehéz és nincs türelme hozzá, illetve az aki pihenésképpen a magas solo rangja helyett, a flexét viszi feljebb. Az előbbinek változik a teljestménye, az utóbbi szinte solo carry-zik flexen. A harmadik típus ritka, aki egyszerre viszi a flex és solo rangját.
Ha vágysz arra, hogy néha legyen freewin-ed, de ugyanakkor egy dia 2 fiora 12-szer megöljön a 15. perc előtt akkor flex. Ha saját szint akarsz ellen menni(ami mindig nehéz) akkor solo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!