Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Subnauticában van egyáltalán...

Markobardos kérdése:

A Subnauticában van egyáltalán túlélő? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Egy csomót kutattam, de csak nem találtam rá választ, van aki rajtunk kívül túlélte? Lesz valaha egy segítő társunk? Olyan jó lenne. :/

Ha igen, hol kellene keresnem? Az Aurórát már átkutattam, de nem találtam

2018. márc. 4. 09:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért adtak neki nőit, mert valamelyiket adni kellett. Lehetett volna ugyanúgy férfi hangja is. A lényeg az, hogy telepátiával kommunikált és csak a főhős fejében szólalt meg női hangom.
2018. márc. 7. 16:29
 12/13 A kérdező kommentje:

És ezt hol írja a játék? Mert se wikin, se máshol nem találtam róla adatot, és amig nem is takálok, nekem nöstény marad!

Visszatérve az elözö témához, az a lány, aki az ügyeletes szépség királynö volt, és minden szekrényben ott a képe, ö kicsoda? Nem tudunk meg rola semmit?

2018. márc. 8. 21:27
 13/13 anonim ***** válasza:

A begyűjtött adatokban (fauna reproductive data) van a PDA-ban leírva, hogy a bolygón az állatoknak nincs meghatározott nemük. Ha már megtaláltad azt a részt.

Egyébként meg:

"Fauna on Planet 4546B only have one gender, which is capable of both laying eggs and fertilizing them. Two parents are still needed in the majority of cases. "

[link]

Te vagy az egyetlen élő ember a játékban. Csak a Degasi túlélőkről fogsz többet megtudni.

2018. márc. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!