Nem valaki több információt?
A Metró Exodus-rol lenne szó
Nem e tudja valaki hogy mennyibe fog kerülni?És magyar nyelvű felirat lessz e vele?
Bocsi ne piszkáljon senki véletlenül mellé nyomtam és ki rakta kérdést mielőtt javíthatam volna
Sorry 😁
Kedves első válaszoló
Nagyon is jól tudok magyarul és más nyelveken is, véletlenül mellé nyomtam és sajnálatos módon ki rakta a kérdést mielőtt ki javíthatam volna.
Sejtésem szerint az "úriember"viselkedést még nem tulajdonítottad el hogy normális választ adj az helyet hogy mindenki apró hibáját észre ved.szerintem nem dőlt össze a világ mert egyszer véletlen hibáztam.nem vagyok szőke észre vettem de sajnos kijavítani már nem tudom
Magyar nyelv nem valószínű, hogy lesz, de még bármi lehet.
Az ár pedig feltehetően a szabvány 60 Euró lesz, de minimum 50, ezáltal nem igazán szoktak kijönni friss AAA címek.
A magyar viszonteladóknál lehet kicsit olcsóbbak lesznek a dobozos példányok.
Köszönöm a válaszokat
Csak azért voltam kíváncsi rá mert egyesek azt állították hogy 100 euró feletti lesz az ára.A magyar nyelvet meg azért kérdeztem mert ajándékba is vennék valakinek aki viszont nem tud angolul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!