Mennyire menő még 2018-ban az Xbox 360?
Figyelt kérdés
És a GTA 5?Mondjuk én nem követem a divatot csak kérdezem. Mindenki csak az Xbox One-t veszi2018. febr. 25. 19:48
1/11 anonim válasza:
Menő? Ez nem bulvár vagy divatmajomság kérdése. Egy konzol milyensége nem arról szól, hogy menő e vagy sem. Az Xbox 360 egy 2014-ben "lejárt" konzol, ez alatt azt értem, hogy akkor lett lecserélve az Xbox One által. Ma már nem jelennek meg rá játékok. GTA 5-nek van játékosbázisa 360-ra.
3/11 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul tettem fel a kérdést..
Úgy szerettem volna hogy nem-e gáz ha én még ezzel játszok? :D
2018. febr. 25. 20:40
4/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz?
NES-el se gáz játszani (1986-os konzol) sőt nagy hipszterség meg retro. Meg nagy durranás ha valakinek ilyenje van ami még működik. :D
5/11 anonim válasza:
Semmi nem gáz, a játékok világában nincs olyan hogy gáz. Én most Xbox One-n játszok Xbox 360 játékot... nagy ügy. :D
6/11 he84 válasza:
Ez nem menőség kérdése, az már régen rossz, ha valaki menőzésből csinál ezt-azt! Miért lenne gáz? Ugyan már, egyáltalán nem az, hidd el! Aki szerint gáz, az leragadt és pont attól gyerekesebb, nem az gáz és esetleg gyerekes, amit szeretsz valamikor, legyen az bármikor. És persze akár egy konzol, akár egy játék, egy film, rajzfilm, sorozat, tehát bármi. Ne az számítson, hogy egyesek lehordják, mit gondolnak róla! Ha te szereted, az a lényeg és nem mások esetleges rosszallása, hogy esetleg gáz és/vagy hasonlók.
7/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Ki tud róla? Ez olyan kérdés mintha egy 14 éves kölyök tette volna fel. nem divatról szól, itthon azt csinálok amihez kedvem van.
8/11 anonim válasza:
Miért játszol, hogy magad szórakoztasd vagy, hogy megfelelj a " menőségi elvárásoknak " ?
9/11 A kérdező kommentje:
Természetesen a magam szórakoztatására használom :)
2018. ápr. 5. 18:56
10/11 A kérdező kommentje:
Mindig próbálok odafigyelni hogy n adjak más véleményére de egyszerűen nem megy ...
2018. ápr. 5. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!