Megéri számítógépes játékot venni elektronikus szaküzletben, vagy áruházban?
Figyelt kérdés
Pl. Tesco, Emag, Media Markt.2018. febr. 24. 18:56
11/13 anonim válasza:
Ja és ezt senki nem veszi észre, meg az se válik gyanússá hogy folyamatosan hozzá vissza a játékokat a boltba, hogy nem érvényes bennük a kód. :D
12/13 anonim válasza:
G2A-ról szoktam kódot venni inkább, 60 napos WoW gamecard 7500 forint körül van, Media Marktban 9990Ft ami szerintem a hülyének se éri meg tekintve hogy a játék hivatalos oldalán 2 hónap játékidő 8100forintnyi euró, szóval csak úgy rácsapnak ~25%-ot.
Nézz körül online mi hol mennyibe kerül.
13/13 anonim válasza:
Én sose mondtam, hogy ezrével viszi el. Adott 1000 db játék, abból egynél eltűnik a kód, szerinted mennyi idő, mire pont elviszik azt az egyet, amiből fel lett használva a kód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!