Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Windows Store mennyire...

A Windows Store mennyire tolerálja a G2A-ról megvásárolt kódokat?

Figyelt kérdés

Szeretném megvenni a Minecraftot, de a Windows Store-ban kicsit húzós az a 10.000 Ft egy 7 éves játékhoz képest.

G2A-n kb 3 ezer forint. Az azért jobban hangzik. Csak félek, hogy utólag letiltanák a kódot vagy ilyesmi.

2018. febr. 24. 11:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet a Windows Store-ban kódot aktiválni? Gondolj bele, a rendszer honnan tudná hogy a kódod egy online kulcsról származik vagy egy megvett dobozos kiadásból? Ha már eleve engedi hogy külső kulcsokat aktiválj akkor nem fogja őket érdekelni hogy honnan van mindaddig amíg legális és valid kulcs.
2018. febr. 24. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy G2A-n nem minden esetben legális kulcsról van szó. :D
2018. febr. 24. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Az már a vevő saját hülyesége ha szürkepiaci oldalról vásárol és még tudja is hogy lopott lehet a kulcs. Te direkt azért veszel ilyet mert inkább megkockáztatod hogy letiltják, ez benne van, nincs miről beszélni akkor: igen, letilthatják.

Ha csak ez érdekel akkor vagy ne vegyél feltűnően olcsó kulcsot, vagy akkor szánd rá normálisan a pénzt. Valamit valamiért, azért olyan nincs hogy 100% legális, és még mélyen a reális értéke alatt is van az ára, a piacgazdaság pont nem így működik.

2018. febr. 24. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
A Windows Store nem tudja, és nem is érdekli, hogy te honnan vetted a kulcsot. Őket csak az érdekli, hogy EREDETILEG honnan származik a kulcs. Ha legitim, akkor rendben van, ha meg lopott, akkor le fogják tiltani, akárhonnan is veszed meg.
2018. febr. 24. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

az aktivált kódot (játékot) akkor fogják letiltani ha valaki megveszi a boltban és ír az MS-nek, hé itt a kép a játékról meg a kódról mégis azt írja fel van használva, pedig ma vettem, tessék itt a blokk is róla.

Akkor kap(hat)od a bant.

A 10e-s minecraft meg a win 10 verziós, ami kb semmivel nem tud többet az alapnál, amit már megvehetsz eredetiben 4000-5000 ftért.

2018. febr. 25. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából az a helyzet, amit leírtak a válaszolók. Én annyit tudok hozzátenni, hogy a ReCore-t én is G2A-n vettem meg még tavaly nyáron, és még megvan. :D
2018. febr. 25. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
#5 Olyan nemigen van, hogy a boltban vásárolt termékkódot valaki már felhasználta, a lopott kód nem igazán ezt szokta jelenteni.
2018. febr. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!