Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy is van ez Overwatch-ban?...

Hogy is van ez Overwatch-ban? Több lenn

Figyelt kérdés
Tehát Widowmakerrel voltam, és fejbe lőttem enemyt fél élettel, és nem halt bele. Mikor mással voltam, akk az enemy Widow simán lelőtt teljes élettel is... Ez mi? csalás? vagy mi??? néztem youtube-n videókat is, és ott is nagyon könnyen lelől widow teljes élettel akárkit. Nekem meg nem, még fél élettel is csak kicsit lől bele...

2018. febr. 22. 01:00
 1/5 Mádár0218 ***** válasza:
Nem mindegy hogy a karakternek mennyi az össz hp ja és lehet rajta shield armor ami felfogja
2018. febr. 22. 02:57
 2/5 A kérdező kommentje:
tehát itt is shieldeket meg cuccokat kell venni mint lolban? hol van az a menü?
2018. febr. 22. 03:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell semmi shieldet venni... Torbjörn tud készíteni Shieldet, meg Symmetranak az egyik ultija a Shield Generator, amikor X távolságon belül kapnak shieldet a társai.

Widownál meg a lövéseknél van töltöttségi szint, ami befolyásolja a sebzést. Nem 100%-on van (célzás közben oldalt jelzi) akkor jóval kevesebbet sebez, mintha maxon lenne.

2018. febr. 22. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Korrekció: Torbjörn armort ad, nem shieldet.

Minden karakternek eltérő HP-ja van, ami eltérő módon épül fel. Három hp típus van:

- Health (fehér): Ez a sima hp, semmi extra

- Shield (kék): Ez a rendes hp fölött van, és ugyanúgy viselkedik, azzal a különbséggel, hogy a shield egy idő után automatikuasn visszatöltődik (pontosabban csak a karaktered alapvető shieldje töltődik vissza, ha pl Symmetrától kapsz plusz shieldet, az nem)

- Armor (sárga): Ez a shield és a rendes hp között foglal helyet, az armour hasonlóan viselkedik a sima hp-hoz, azzal a különbséggel, hogy csökkenti a kapott sebzést 5-el, de legfeljebb 50%-al. Tehát pl egy Widowmaker lövés ellen nem véd sokat, lecsippent 5-öt a sebzéséből. Viszont pl egy Tracer ellen sokkal hatékonyabb, mert Tracer fegyvere sok apró lövést ad le, amik golyónként max 6-ot sebeznek. Ezt a 6 sebzést az armor 3-ra felezi le.

2018. febr. 22. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A különböző karaktereknek pedig eltérő módon épül fela hp-juk. Roadhognak pl kizárólag sima hp-ja van, viszont a játékban neki van a legtöbb, 600 hp. Reinhardtnak összesen 500 élete van, amiből 300 sima hp, és 200 armour, így az első 200 hp-ját egy Tracer vagy mondjuk Winston nehezebben szedi le. És ha már Tracer, neki nincs se shieldje, se armourja, ráadásul a létező legkevesebb hp-val rendelkezik, 150-el. MAgyarán Tracerbe pontosan negyedannyi sebzést kell leadni, hogy meghaljon, mint pl Roadhogba, ha nem számoljuk a különböző életmentő skilljeiket (Roadhog képes 300hp-t gyógyítani magán, Tracer meg vissza tudja pörgetni saját magát 3 másodperccel korábbra).

Szóval igen, minden karakter eltérő hp mennyiséggel, és felépítéssel rendelkezik, és ezt érdemes szem előtt tartani.

2018. febr. 22. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!