Tudnátok ajánlani minél kooperatívabb, együttműködésre rákényszerítő játékot? (Local Coop is lehet vagy 2 PC-s LAN-os megoldású, de akár online is)
Sok játéknál ugye azt vettem észre hogy hiába 2 fős, egyedül is lazán le lehet nyomni és nem igazán van szükség arra hogy együtt mozogjon a két játékos.
Most például a Dead Island-ot vittük végig barátommal, ott mivel az ellenségek hozzád szinteződnek, a játék elején azért kicsit érezhető volt hogy 1-1 necces szituációban jobb ha ketten vagyunk, bár a játék végére egyre inkább eltűnt ahogy jöttek a jobb fegyverek, fejlesztések stb stb..
Overcooked-al is játszottunk, ott mondjuk kell az összhang de minket inkább kiidegelt az a játék, kicsit monoton volt nekünk.
Még azon is gondolkodtam hogy régi jó kis Vanilla Wowot játsszunk mert ott ugye tényleg együtt kell lenni már csak a szinteződésnél is, azt majd lehet hogy megnézzük.
LEGO játékok felejtősek, ugye ott sincs nagyon kihívás.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A lényeg hogy elég nehéz legyen ahhoz a játék hogy együtt kelljen mozogni csapatként.
Volt egy jó játék, azt hiszem unreal motorral, 3d-s várvédő játék volt. Voltak pályák, amire labirintust lehetett építeni és a szörnyek azon közlekedtek, fegyverrel kellett szétlőni őket, hogy ne érjenek be a céljukba. Körönként tornyokat is lehetett vásárolni, lézer fegyvert fejleszteni meg ilyenek. A nevére nem emlékszem... Google segített: Sanctum 2
Komplett napokat el lehet vele b4szni.
GLHF
brothers a tale of two sons
keep talking and nobody explodes
a way out (bár nem tudom megjelent-e már)
Warhammer: End Times - Vermintide, bár ezt lehet egyedül is de elég húzós.
Portal 2 többjátékos módja.
Egyedül képtelen vagy továbbmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!