Rainbowsix Siege-ben miért nem tudok egyes pályákon játszani?
Figyelt kérdés
Yacht és a Favela map-ot nem dobja be egyáltalán. Tudom sokan nem szeretik, de nekem már hiányoznak.
És tudom, hogy ki-be lehet kapcsolgatni a map-okat én minden "ON"-ra van állítva És akkor se dobja be. Sőt, azt is próbáltam mindent ki off-oltam és csak ez a 2 pályát hagytam "ON"-ra és akkor se adta be. Mi a gond? Vagy törölték a mapokat?
2018. febr. 20. 06:57
1/3 anonim válasza:
Mert tavaly szeptemberben kivették a játékból ezt a két mapot és átalakítják. Csak terrorist huntban lehet játszani vele. Amúgy elvileg az új jacht most fog az új pach-el vissza jönni.
2/3 anonim válasza:
Amúgy most jönnek új operátorok :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Sokat segítettél! :) További jó játékot! :)
2018. febr. 20. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!