Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed Black Flag -...

Assassin's Creed Black Flag - hogyan tudom ezt a szakaszt átvinni?

Figyelt kérdés

Nem tudom melyik szekvencia, a főküldetéshez ki kellene kötnöm egy öbölben, de két spanyol hajó őrzi a bejáratát. Harcolni nem tudok ellenük, mert sokkal erősebbek, ráadásul támad mind a kettő, elsuhanni mellettük megint nem tudok, mert észrevesznek. Amint észrevesznek, az öböl bejárata nem lesz elérhető.

Hogyan tudnám ezt a szakaszt átvinni?

2018. febr. 19. 08:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Erosited a hajodat es ugy mesz oda. Kilovod a 2 hajot es go.
2018. febr. 19. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

fejlesztened kell a hajódat és ki kell lőni őket, ez a küldi lényege.

vagy körbehajózod a szigetet és keresel másik kikötő pontot, ahonnan besurranhatsz a szigetre.

Mind a két fajta létezik a játékban, így mivel pontos küldetés nevet nem tudsz adni fene tudja melyikre gondolsz.

2018. febr. 19. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Letöltesz hozzá trainert (pl. gamecopyworld.com), és bekapcsolod a hajó sebezhetetlenséget.
2018. febr. 19. 09:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A hajón Kenway azt mondja "elsurranunk mellettük", ezért gondoltam azt, hogy csata nélkül megúszhatom. De akkor nem.
2018. febr. 19. 09:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Azon a szigeten van, ahol Kingstone is, próbáltam ott kikötni és onnan átmenni a sziget másik oldalára, de ha partra szállok eltűnik a főküldetést jelző ikon, és a hajót jelöli meg célnak.
2018. febr. 19. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
ja az, meg kell piszkálni őket, majd elmenekülni és sunyiban behúzni a kikötőbe :D
2018. febr. 20. 07:52
 7/7 anonim válasza:
Én elúsztam mellettük. csak 2 másodpercenként kell lebukni a víz alá, mert lövöldöznek a hajóról.
2018. márc. 30. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!