Meg szeretnék venni pc-re egy játékot, de lehet hogy annyira fogok félni játék közben hogy nem is akarok majd vele játszani :/ Mit tegyek?
Nem úgy értettem hogy egyedül :)
Hanem úgy hogy nem egy haverommal játszok és közbe beszélek vele skype-on. Egyedül játszani nekem azt jelenti hogy nem beszélek senkivel közbe skypeon és idegenekkel játszok akikkel egy lobbyba dob be a játék. És ez egy HORROR játék.
Mindenkinek más az ingerküszöbe. Az itt kommentelőknek magas, mivel gondolom sok horrorfilmet néztek, sok horrorjátékot játszottak, így jobban hozzászoktak, és az átlagosabb horror már nem is az nekik. Ez jellemző a műfajra. Ettől függetlenül ha a kérdező még nem nagyon tapasztalt ilyet, joggal fog besz''rni a Dead by Daylight játszása során.
Én a helyedben megvenném!
Steamen van egy bizonyos korlát amin belül vissza tudod váltani a játékot ha nem tetszik, stb.
Nekem is megvan a játék. Eleinte nem viccelek de ezzel álmodtam, h úristen még ennyi generátor kell stb. Pedig rengeteg horror filmet néztem én is. Igaz horror játékkal nem játszottam ezelőtt soha. Bizonyára ez miatt voltak a rémálmok. Jelenleg tök lazán játszok. Félelem elmúlt, hozzászoktam a játék stílusához. Viszont ha jön egy myers vagy pig ( nincs terror radius ) na azért tudok dobhártyaszakadást okozni. Facebookon meg steamen is vannak dbd hungary csoportok, úgyhogy nem maradsz egyedül, ajánlom nézd meg, kérj tanácsot. Rengeteg 10-11 éves is játszik a játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!