Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen perifériák szükségesek...

Milyen perifériák szükségesek a pubg-hez?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok,hogy szerintetek milyen a megfelelő egér,fejhallgató,billentyűzet vagy,hogy milyen a minimum,ami kell hozzá.

2018. febr. 17. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Mukodokepes.

Minden mas csak egyeni izles es divat/hobort kerdese.

Aki nem tud egy Tescos periferiaval jatszani, azon egy Razer sem fog sokat segiteni...

2018. febr. 17. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy attól nem leszel jó játékos,hogy veszel egy jobb egeret,de sokat tud segíteni,ha az egereden tudod állítani pl a dpi-t.
2018. febr. 17. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:

ha megnézed a nagy cs:go-sok akik AWP-vel mennek 800-as (ami minden egérnél kb alap) dpi-vel játszanak, mert nagyobb kézmozdulat kell a célkereszt elmozdításához, vagyis pontosabb a célzás, szóval a DPI-s elmélet itt dől meg.

Csak példaképpen, én egy 1000 ft-os billentyűzetet használok, hozzá egy már nem kapható kb 7000 Ft-os sima fekete Thermaltake egeret meg egy on-ear fejhallgatót és kész. Az egész megvan 11-12 ezerből.

Ettől kezdve a többi csak és kizárólag személyes igény, kinek mi kell.

Ahogy írták, akinek tescos szintű eszközzel nem megy, azon a milliós egér, bill, fejhallgató sem fog segíteni.

2018. febr. 18. 00:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Saját konfigom: MODECOM MC M5 egér, Logitech Y-SU61 billentyűzet és A4Tech X7-200MP egérpad. Már 4-5 éve nyomom ezzel, megvételkor kb. 5 ezerbe került. Tökéletesen megfelel a célnak.

Egérből meg nem kell 1000 DPI feletti, ugyanis ilyen beállítások mellett nagyon nagy lesz az egér útja, amiből lassúság fog következni. Én az említett egérpadnak a kb. felét használom ki, szóval középről úgy 5-5 centit tudok az egéren minden irányba mozdítani, és ez bőven elég.

2018. febr. 18. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, meg egy JVC HA-RX300 típusú fejhallgatót, amit már sajnos nem lehet kapni, de úgy 3-4 ezerbe került. (Amikor vettem akkor 3 boltban is jártam és végighallgattam az összes kapható fejhallgatót. Nem játékokhoz vettem, hanem zenehallgatáshoz. Érdekes, hogy 18-20 ezres kategóriáig mindegyik másik fejhallgatót alázta. Az eladók szerint is eléggé elcseszték ezt a típust, mert nagyon alulárazott volt. eBay-ről még lehet rendelni.)
2018. febr. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!