Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról ha valaki játékban rendes pénzel fizet?

Figyelt kérdés
Pl tárgyat stb
2018. febr. 16. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen forrásból, milyen rendszerességgel, mekkora összeget, mennyire tisztességes tranzakciós modellt követő játékban. Vettem már játékban tárgyat de csak kis értékben, nagyon ritkán, a saját keresetem azon részéből, ami nem fog hiányozni sehonnan és olyan free2play játékban, ahol pontosan azt veszem, amit akarok és nem juttat előnyhöz a játék során.

Teljes áron kínált játékban zsákbamacskát venni aminek a tartalma ráadásul hhátrányba hozza a nem jizető játékosokat viszont seha nem vennék. Bár magát az alapjátékot sem venném meg.

2018. febr. 16. 12:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Durva Pay2Win jatekoknal kicsit sajnalni tudom az illetot.

Viszont joforman minden f2p jatekoknal koszonetet kellene mondani nekik ahelyett hogy sokan csak szidni tudjak oket. Ha nem lennenek, sok, akar nepszeru jatek lehuzhatna a redonyt, hisz bevetel nelkul nem lenne a jatek tovabbfejlesztve, karbantartva, szemelyzet kizizetve,stb.

2018. febr. 16. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!