A Tom Clancy's Ghost Recon Wildland és a Assassins`s Creed: Origins menne az alábbi gépen?
GTX 650 Ti
i7 8700k
8 GB DDR4
Jó lenne, ha nem minden lowon lenne. Ezért ha minden lowon lenne, inkább le se töltöm.
Netem nem a gyorsaságról híres. És igen. Ha elérem ingyen, hát lelkiismeret furdalás nélkül lekapom.
U.i.: Ne menjünk bele az efféle felesleges erkölcsi irányokba.
Sajnos továbbra se érzek semmiféle megbánást az eddigi kalózkodást illetően. Bocs. Erkölcstelen világban élünk. A net is az. Akkor a tracker legyen pont szent. Ugyan már. Ezer és egy másik fontosabb dologban lehetne belekötni, te mégis ebbe a kötsz bele, amiket dollármilliárdos multik kreálnak. Kérlek, ne kérd már, hogy sajnáljam őket, mert nem tudom.
Viszont én is kíváncsi lennék, hogy milyen tartalmat állítasz elő.
"Hát igen, manapság a lopást is meg kell fontolni..."
Na, megszólaltak a "tisztességes" emberek.
Gondolom egy letöltött filmet se találnék a gépeden, mindent eredetiben vettél dvd-n/bluray-en és persze az új filmeket is rendszeresen moziban nézed. Ja és gondolom soha egy letöltött zenét meg nem hallgattál.
"#7: Nyertél. Az utolsó írott lemezt hét éve dobtam ki, az sem az enyém volt, hanem a fiamé. Filmeket Blu-rayen nézek, sorozatokat egyáltalán nem, zenére ott a Spotify, játékokra a Steam/PSN/Nintendo."
Hát ilyen választ még sose kaptam :D
Ha valóban így van, és nem kamuzol, akkor elismerésre méltó dolog, ha ennyire tiszteletben tartod ezeket a jogokat.
Amúgy van igazság abban, hogy nem szép dolog játékokat letölteni. Engem mindig is az zavart, hogy általában olyan emberek szoktá ezt hangoztatni, kiknek a gépén ugyanúgy csücsülnek illegális tartalmak, csak épp e felett szemet húnynak .
"Hát ilyen választ még sosem kaptam"
fura én havonta látom ezt a kommentet valamilyen formulában, lassan már pasta értékű. mindig valami ilyesmi:
Nyertél. Utolsó írott lemez X éve volt a házamban/lakásomban, az is fiamé/lányomé/páromé/exemé volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!