Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Tom Clancy's Ghost Recon...

A Tom Clancy's Ghost Recon Wildland és a Assassins`s Creed: Origins menne az alábbi gépen?

Figyelt kérdés

GTX 650 Ti

i7 8700k

8 GB DDR4

Jó lenne, ha nem minden lowon lenne. Ezért ha minden lowon lenne, inkább le se töltöm.

2018. febr. 15. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, manapság a lopást is meg kell fontolni...
2018. febr. 15. 21:43
 2/11 A kérdező kommentje:

Netem nem a gyorsaságról híres. És igen. Ha elérem ingyen, hát lelkiismeret furdalás nélkül lekapom.

U.i.: Ne menjünk bele az efféle felesleges erkölcsi irányokba.

2018. febr. 15. 22:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Wildlands eldöcögne, Origins hát, ott már lennének gondok de minden low-ra rakva talán az is játszhatóan menne
2018. febr. 15. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
#2: Felesleges? Majd akkor mondj ilyeneket, ha hozzám hasonlóan te is digitális tartalom előállításából élsz majd, és a tolvajok a te gyereked szájától vonják el a falatot.
2018. febr. 16. 00:59
 5/11 anonim ***** válasza:
#4 milyen digitális tartalmat állítasz elő?
2018. febr. 16. 02:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Sajnos továbbra se érzek semmiféle megbánást az eddigi kalózkodást illetően. Bocs. Erkölcstelen világban élünk. A net is az. Akkor a tracker legyen pont szent. Ugyan már. Ezer és egy másik fontosabb dologban lehetne belekötni, te mégis ebbe a kötsz bele, amiket dollármilliárdos multik kreálnak. Kérlek, ne kérd már, hogy sajnáljam őket, mert nem tudom.

Viszont én is kíváncsi lennék, hogy milyen tartalmat állítasz elő.

2018. febr. 16. 08:07
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

"Hát igen, manapság a lopást is meg kell fontolni..."

Na, megszólaltak a "tisztességes" emberek.

Gondolom egy letöltött filmet se találnék a gépeden, mindent eredetiben vettél dvd-n/bluray-en és persze az új filmeket is rendszeresen moziban nézed. Ja és gondolom soha egy letöltött zenét meg nem hallgattál.

2018. febr. 17. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
#7: Nyertél. Az utolsó írott lemezt hét éve dobtam ki, az sem az enyém volt, hanem a fiamé. Filmeket Blu-rayen nézek, sorozatokat egyáltalán nem, zenére ott a Spotify, játékokra a Steam/PSN/Nintendo.
2018. febr. 17. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:

"#7: Nyertél. Az utolsó írott lemezt hét éve dobtam ki, az sem az enyém volt, hanem a fiamé. Filmeket Blu-rayen nézek, sorozatokat egyáltalán nem, zenére ott a Spotify, játékokra a Steam/PSN/Nintendo."

Hát ilyen választ még sose kaptam :D

Ha valóban így van, és nem kamuzol, akkor elismerésre méltó dolog, ha ennyire tiszteletben tartod ezeket a jogokat.

Amúgy van igazság abban, hogy nem szép dolog játékokat letölteni. Engem mindig is az zavart, hogy általában olyan emberek szoktá ezt hangoztatni, kiknek a gépén ugyanúgy csücsülnek illegális tartalmak, csak épp e felett szemet húnynak .

2018. febr. 17. 15:15
 10/11 anonim ***** válasza:

"Hát ilyen választ még sosem kaptam"

fura én havonta látom ezt a kommentet valamilyen formulában, lassan már pasta értékű. mindig valami ilyesmi:

Nyertél. Utolsó írott lemez X éve volt a házamban/lakásomban, az is fiamé/lányomé/páromé/exemé volt.

2018. febr. 18. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!