Vajon mikor lesznek átportolva pc-ről telefonokra/táblagépekre pl. Croc 2,102kiskutya játék, Worms 2? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Csak mert a pokoli szomszédok 1,2 meg van már telókra és nagyon jól megvan csinálva, grafika, irányítás stb.. Vajon a Worms 2, Croc 2mikor lesz? Öt év alatt megcsinálják? Mennyire nehéz?2018. febr. 14. 14:35
1/3 anonim válasza:
Többnyire ha megvan a forráskód, akkor csak a fél játékot kell átírni :D
Ha nincs meg, akkor meg a nulláról kell felépíteni, tehát mintha új játékot fejlesztenél.
Egyébként meg worms 2 már régóta van androidra:
Az is kérdés, megéri belefektetni az energiát? Megtérül a befektetett idő és pénz? Mert nagyon sok esetben a válasz nem, ezért nem is csinálnak remake-t vagy átírást más portra. Az, hogy van 1000 ember akiben fellángol a nosztalgia és megveszi, nem éri meg, pénzügyileg felesleges. Ha csinálnál piackutatást és az kimutatná, hogy jó eséllyel lenne 7-8 millió vásárló, azonnal ugranának rá, mert ott nem csak megtérül, de hasznot is termel a fejlesztés.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, de az a Worms 2: Armageddon. És én a Worms 2 1997-es változatára gondoltam! És 2030elott lehetséges? És ha írnék a játék gyártónak hogy portolják át? Vagy soha nem is lesz?
2018. febr. 14. 14:56
3/3 anonim válasza:
100% hogy egyiket sem fogják átportolni. A Croc 2 emulátorral egyébként futtatható, de külső kontroller nélkül szinte játszhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!