Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem megy?

Miért nem megy?

Figyelt kérdés

Egy jó ideje játszok a Rainbow Six Siege játékkal de egyszerűen mindig vesztek.

Alapból még annó rankedre silver 1-be sorolt be de most már bronzba vagyok.

Most jön az amit mindenki mond hogy jól játszok meg minden de szerintem én tényleg elég jó vagyok másokat elnézve.

Egy ranked meccsen átlagba 10-13 kill-em van pár assisf-om meg kb 2 halálom de egyszerűen sosem nyerek,és nemtudom miért.

Ez még ennyire rossznak számít?

Meg miért mindig a legszarabb 10 szintűekkel dob össze egy csapatba?

2018. febr. 12. 23:05
 1/4 fail99 ***** válasza:

Van siegeben is egy úgyfajta "elo hell" ami silver 2 alatt igen érezhető.

Groupoljál haverokkal vagy legyél olyan jó hogy a hátadon vidd a csapatot.

2018. febr. 12. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Erről még sosem hallottam ez az "elo hell" mit takar?
2018. febr. 12. 23:38
 3/4 fail99 ***** válasza:

Röviden, a csapattársaid már túl gyengék hogy kivergőjenek a rankból és a jobbakat is lehúzzák(pl. 0-4 recruitok, afkok, leaverek stb.)

Amúgy ezt a kifejezést lolban haszálják ott jóval súlyosabb ez a egész(feed).

2018. febr. 14. 22:43
 4/4 anonim ***** válasza:
10-13 kill körönként az teljesen korrekt. Sőt szerintem átlag felett van. Azt tudom tanácsolni, soha ne játssz rankedet egyedül (én haverokkal is csak akkor vagyok hajlandó menni, ha legalább 3man megvagyunk, és persze mindenki legyen fenn Ts-en vagy discordon). Ha netán nincsenek ismerőseid, akikkel tolhatod, tudom figyelmedbe ajánlani facebookon a Rainbowsix Siege [Hun] csoportot, nagyon jó kis közösség, minden korosztály megtalálhatja az ideális játszótársakat. Vagy én is szívesen látlak pár haverom körében, csak rankedezni ritkábban tudok, az otthoni körülmények miatt.
2018. febr. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!