Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A fizetős CS:GO cheatek...

A fizetős CS:GO cheatek megbízhatóak?

Figyelt kérdés
420cheats,aimware,ezfags és sok más

2018. febr. 9. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__9133424-..

Ha 30 szor megkérded akkor sem lesz olyan ami undetected szerencsére. Csak tudnám mit élveznek az ilyen idioták rajta, hogy csalnak, mert biztos nagy sikerélnmény hogy a gép csinál helyetted mindent.

2018. febr. 10. 00:54
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem lesz baj használd nyugodtan remélem van jó sok játék a steam profilodon és aztán bannolnak az egész szerverről!

Ne foglalkozz másokkal rontsd el a többi értelmes játékos élményét csak az a lényeg hogy te jót mulass! Aztán meg menj hisztizni szüleidnek hogy akarsz még játékokat! :)

Mert hülye voltál és bannoltak hátha megdicsérnek!

2018. febr. 10. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:
62%
#5: Én úgy szoktam "funnolni", hogy megtanultam játszani. Ha te Nova vagy, akkor még nem tudsz játszani. Ha csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy csaljál, sosem leszel Global szintű, mert agyilag nem vagy rá alkalmas. Ha neked az "funn", hogy tönkreteszed becsületesen játszó emberek szórakozását, akkor egy nyomorúságos, aljas emberi lény vagy. Asszem, ennyi.
2018. febr. 10. 09:32
 14/14 trichard2001 ***** válasza:
0%
Igen, megbízhatóak. Ezfrags-et ne! Minden más, amiért fizetni kell full jó! Nem vacol soha. Ajánlom a getzeus-t és az aimware-t.
2018. márc. 31. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!