PUBG ban hova kell menni?
Figyelt kérdés
Kezdo vok es nem tudok sok mindent. Mindig kiirja hogy PROCEES THE PLAY ARENA, RECRITED VAGY MI es ezek mit jelentenek? A jatekot eltidnatok magyarazni?2018. febr. 8. 21:01
1/8 anonim válasza:
Youtubeon számtalan videó van a játékról, ott nézelődj. A battle royal gamemode nem túl bonyolult. Térképen látni fogsz egy fehér kört, azon belül kell harcolnod, kék körön kívül sebződni fogsz. Térkép felett egy számláló jelzi, hogy mennyi időd van, mire a kék kör elkezd szűkülni a fehér felé. Ezen kívül szimpla "lövöldözős játék". Ennél többet szerintem nem kell mondani róla, tényleg csak a youtubeot tudom ajánlani ha 0 tudással állsz neki.
2/8 A kérdező kommentje:
Koszi!
2018. febr. 8. 21:19
3/8 anonim válasza:
Te úgy kiadtál 30 eurót a játékra, hogy nem tudsz róla semmit? Akkor miért érezted úgy, hogy ezzel neked játszanod kell?
Az angol nyelvtanulás pedig nagyon hasznos dolog, tessék gyakorolni.
4/8 A kérdező kommentje:
Mostmar ertem te nyomorek😂 a kék kört es a feheret nem ertettem 2 napig
2018. febr. 10. 12:32
5/8 A kérdező kommentje:
Az angol meg megy😂 de latom neked nemigazan. TESSEK GYAKOROLNI
2018. febr. 10. 12:33
6/8 anonim válasza:
Ha ennyire kezdő vagy akkor ajánlom a pubg.blog.hu oldalt és nézegess Kodiak-tól videókat a Youtube-on.
Sokat lehet tanulni tőle.
7/8 anonim válasza:
#5:
Még magyarul se tudsz leírni egy mondatot, de nyilván angol zseni vagy, hát persze.
És miből jutottál arra a következtetésre, hogy nekem nem igazán megy az angol, te nyomorék?
8/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen, jó játékot. Ha esetleg további kérdéseid lennének, nyugodtan keress fel privátban. Első voltam. Pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!