Melyik mai "trend' játék futna a laptopomon?
A laptop configja: core i3 5010 u 2.1 Ghz, 4 GB RAM, Geforce 920M (2 GB VRAM, 64bit )
a CSGO stabil 60 fps-ben fut, ma megvettem a Rainbow Six Sieget de 15-40 fps között ugrált igy élvezhetetlen volt.
A rust nevű játékkal szemezgetek, YT videók alapján a 4gb ram is elég neki.
Tudtok még ajánlani olyan 2 évnél nem régebbi játékot ami manapság trendi sokan játszanak vele multis és vinné a gépem ?
Nehéz eset a laptopom. Steamen jelenleg a Rising sun LOW-on 45 fps, CSGO 60 ami igy újabb.
Azért is vagyok csalódott mert torrenten leszedtem a Rainbowt és megvolt a 35-45 fps mondom megveszem erre 18-35 között ugrált. Szerencsére a steam refundolt szoval nem szívtam meg.
Igen tetszik a Rust, a Forestről sokat nem tudok, de majd utána nézek. 7 days to die is szimpatikusnak tűnik de ez bele tartozik abba a közbe amiknek állitolag legaláb kell a 8gb ram renderelni vagy minek.
Survival játékok bejönnek, Dayz, ARK (előbbi régebbi gépemen utobbi ps4-en volt meg).
Ha esetleg tudtok hasonló játékot alacsonyabb gépigénnyel amiben akár multi is van megközönném :) Pacsi az előzőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!