Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Just Dance nevü alkalmazást...

A Just Dance nevü alkalmazást be lehet szerezni PC re?

Figyelt kérdés

Ha csak lehet ingyen szeretném megszerezni (ha nincs ilyen lehetőség akkor így jártam).

Esetleg nem tudtok linket küldeni ??? Nem feltétlen a Just Dance kell az is jó ha csak hasonlit az alkalmazás.Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. febr. 7. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek az alkalmazások különböző szenzorokra támaszkodnak, ezért nincs PC-re csak így simán.

Persze létezik gépre, de ehhez kell egy külön appot leszedni a mobilra és annak a szenzorait használja a játék, mint kontrollert.

[link]

Aztán hogy itt mennyi vírust vagy egyéb fertőző dolgot nyelsz be, az a saját felelősséged.

2018. febr. 7. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Ami a linken található, az nem működik és nem is lehet ingyen megszerezni, Mert az összes dal és a telefonnal való irányítás is az Ubisoft szerveréhez kapcsolódik.
2018. febr. 7. 19:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, nekem eredetiben van meg nintendo konzolra így nem próbáltam :)
2018. febr. 8. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!