Okami-ben mit kell még csinálni Sinshu Field-en?
Már épp el akartam hagyni a pályát amikor Isshun ráordított, hogy van még tennivalóm itt.
Amiket eddig megtettem:
* Beszéltem a favágóval (bocs, Kínai neveket nem nagyon tudtam megjegyezni), és elkezdett újra dolgozni.
* Odaadtam a kimerült postásnak az Utazó Talizmánt
* Megetettem az összes állatot
* Virágba borítottam minden fát
* Benéztem a tűzijátékos csávóhoz és megkaptam a Cseresznye Bombát a csillagképtől
* Benéztem a Dojo-ba, de nem volt elég pénzem az a Golden Fury-re, másra pedig nem akartam költeni.
* Benéztem a Megtisztító Emberhez, de nem adott semmilyen feladatot, csak panaszkodott.
Igen, a térképen mutatta, hogy hova kell mennem, de ahogy láttam az a két piros jel az Agata erdőbe valamint a Hold Barlangba vezetett és "Művész Navi" azt is kijelentette hogy Sinshu Field-en van még dolgom és nem egy új pályán. Walkthrough-ot nem akarok nézni mert igyekszem elkerülni a spoilert. Ha valaki játszott vele és emlékszik mit hagytam ki az kérem segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!