Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Okami-ben mit kell még csináln...

Okami-ben mit kell még csinálni Sinshu Field-en?

Figyelt kérdés

Már épp el akartam hagyni a pályát amikor Isshun ráordított, hogy van még tennivalóm itt.

Amiket eddig megtettem:

* Beszéltem a favágóval (bocs, Kínai neveket nem nagyon tudtam megjegyezni), és elkezdett újra dolgozni.

* Odaadtam a kimerült postásnak az Utazó Talizmánt

* Megetettem az összes állatot

* Virágba borítottam minden fát

* Benéztem a tűzijátékos csávóhoz és megkaptam a Cseresznye Bombát a csillagképtől

* Benéztem a Dojo-ba, de nem volt elég pénzem az a Golden Fury-re, másra pedig nem akartam költeni.

* Benéztem a Megtisztító Emberhez, de nem adott semmilyen feladatot, csak panaszkodott.

Igen, a térképen mutatta, hogy hova kell mennem, de ahogy láttam az a két piros jel az Agata erdőbe valamint a Hold Barlangba vezetett és "Művész Navi" azt is kijelentette hogy Sinshu Field-en van még dolgom és nem egy új pályán. Walkthrough-ot nem akarok nézni mert igyekszem elkerülni a spoilert. Ha valaki játszott vele és emlékszik mit hagytam ki az kérem segítsen.

2018. febr. 6. 11:08
 1/1 A kérdező kommentje:
Frissítés. Megöltem a Halott Halat, meg az Onimaru the Incorrigible nevű szörnyet. Gondolom akkor a másik négyet kell megtalálnom és őket is le kell győznöm.
2018. febr. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!