Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter Strike 1.6 Logo...

Counter Strike 1.6 Logo készítése megvan, de mások miért csak B-t látnak? (Tovább lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

HL Creatorral csináltam meg a logót, úgy ahogyan azt kell, tempdecal.wad csere, és okés a logó, de mégsem, mert mások nem látják, csak egy nagy B betűt, úgy ahogy Én is B betűt látok az övékéből.. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát, hogy normálisan lehessen látni a lógot amit készítettem? Nagyon sok helyen látom, hogy saját logót nyomnak, de Én még sem tudom ezt megoldani... Kérek mindenki, hogy segítsen nekem, hogy tudnám ezt a problémát megoldani. Köszönöm előre is.

2018. febr. 6. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert van pár szerver config, ami letiltja. Próbálkozz egy másik szerverrel, ott fog látszódni.
2018. febr. 6. 12:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez akár igaz is lehet, de most például felmentem ugyanarra a szerverre, megkértem haverom, hogy nézze. Egyszer sikerült és látta is. Beraktam egy másik képet, majd megint csak B-betűt látta, aztán beraktam ugyanazt amit látott, és ugyanúgy B betű lett megint. Tehát valami más lesz itt a hiba, de nem tudom biztosan, hogy micsoda. Mert ezek szerint a szerver nem tiltja le ezt, de viszont valami gond van, az biztos. Mert egyszer engedi, máskor meg nem? Ez, hogy lehet?
2018. febr. 6. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A tempdecal.wad fájt mindenhol felül kell írni. A játék viszont magától felülírja az eredetire. Valószínűleg a CS-ddel van a gond. Szedj le egy másik verziót, amennyiben tört.
2018. febr. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!